MiddleClass Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 (edited) Jes, prvo ga je pustio da projuri i onda sa ledja nesto pokusao... Edited November 25, 2019 by MiddleClass
1n54jd3r Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 pa nije bio bas kompletan zicer ako me secanje sluzi...logicnije mi je da im ne ostavis vreme za poslednji napad (gde trojkom mogu i do pobede), svakako imas osigurane produzetke uz mogucnost da upadne taj sut na kraju regularnog dela
Ros Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 13 minutes ago, 1n54jd3r said: pa nije bio bas kompletan zicer ako me secanje sluzi...logicnije mi je da im ne ostavis vreme za poslednji napad (gde trojkom mogu i do pobede), svakako imas osigurane produzetke uz mogucnost da upadne taj sut na kraju regularnog dela kako nam idu produzeci ove sezone, to je bila mnogo bolja varijanta
hrkljush boys_2 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Šakota je možda sa IMT-om i bio dobar trener, ili devedesetih u Grčkoj, i to je to. I u prošlom mandatu se izblamirao, dao komplet ekipu u ruke onoj budali koja je bila na nekih 25ppg i fuckin' Vuku Radivojeviću, a onda gubili sve bitno. Maltretirao O'Bannona, jednostavno uništio jako dobru ekipu, koja naravno ništa nije napravila.
harper lee Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Šakota je možda sa IMT-om i bio dobar trener, ili devedesetih u Grčkoj, i to je to. I u prošlom mandatu se izblamirao, dao komplet ekipu u ruke onoj budali koja je bila na nekih 25ppg i fuckin' Vuku Radivojeviću, a onda gubili sve bitno. Maltretirao O'Bannona, jednostavno uništio jako dobru ekipu, koja naravno ništa nije napravila. Kad kazes budala mislis na Gurovica?
hrkljush boys_2 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Upravo to. Odličan igrač kad mu se nađe uloga, kao što je to uradio Kari, na SP, kad mu se prepusti sve, nema od te ekipe ništa.
harper lee Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Just now, hrkljush boys_2 said: Upravo to. Odličan igrač kad mu se nađe uloga, kao što je to uradio Kari, na SP, kad mu se prepusti sve, nema od te ekipe ništa. Gurovic je razbio tu sezonu, da nije propustio zavrsni turnir ABA lige zbog one jebene tetovaze utisak iz Sakotinog prvog mandata bi mozda bio i bolji. U prvenstvu nismo imali mnogo cemu da se nadamo, Partizan je te godine imao jako dobar i talentovan tim, kao i poslovicno agilnu upravu koja je s pistoljima dolazila na sednice registracione komisije. To je ona sezona sa otimanjem Luke Bogdanovica Uostalom, ne znam sta bi se to prepustalo Gurovicu, on je manje-vise jednodimenzionalan igrac koji pripali kad lopta dodje do njega a ima otvoren pogled ka kosu i to je to. Kao i svaki suter, nekad sabije, nekad se ispromasuje. Glavni los utisak o Sakoti je ostavila druga sezona njegovog mandata kada smo se totalno raspali jer je doslo do, tada za Zvezdu poslovicnog, raspada u upravi. Iz te sezone je krenula ona zajebancija o Djuri kojem treba javiti da blokira aerodrom, jer nas je Bili Tomas misteriozno napustio nakon sto je krenuo dedi na sahranu i vise se nije vracao. Te godine je i Vrbica Stefanov naprasno odlucio da mu se vise ne igra kosarka na samom pocetku sezone, pa smo potpisali Burksa koji je odigrao tacno jednu dobru utakmicu u Zvezdi. Iza te sezone je ostala pustos koja je na kratko zaustavljena prvim Karijevim mandatom ali je posle nastavljena do odnosenja koseva s Malog Kalemegdana. Sakota je verovatno poslednji u nizu krivaca za taj raspad, to je bilo vreme onih uprava koje su usle u urbanu legendu kao najvece stetocine u istoriji kluba.
Nikodije Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 (edited) btw sakota je poslednji srbin koji je uzeo neki evrotrofej. ok, ova "liga sampiona" nije najeminentnije takmicenje, ali ne treba ga ni potcenjivati. i tu se vracamo na gnoma. odnos prema njemu odredice i stav tima prema njemu, javnosti™... ako se nista ne promeni, nece se nista promeniti ni u igri, odnosima unutar tima, gistovo "kasnjenje na aerodrom" bice prvo u nizu slicnih desavanja. ako se to regulise i dovede plejmejker, verujem da ce sakota izvuci neki realni potencijal ove ekipe. uradio bi to i bilo koji drugi pismeni trener, jer ova ekipa ima kvalitet. Edited November 25, 2019 by Nikodije
fandorin Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 42 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Upravo to. Odličan igrač kad mu se nađe uloga, kao što je to uradio Kari, na SP, kad mu se prepusti sve, nema od te ekipe ništa. Jbg, poređenje nije na mestu. 2002. je imao takvu ulogu jer su pored njega igrali Stojaković i Bodiroga, da ne nabrajam druge ovo je više nego dovoljno. U Zvezdi je imao upravo ulogu kakvu je i zasluživao i što je najbolje opravdao je i poverenje i pare koje su uložene u njega. Na stranu što je u nekim vansportskim detaljima ispadao budala, na terenu je bio fantastičan. Detalj koji niko ne pamti je da je u poslednjem kolu regularnog dela, protiv Vojvodine, igrao sa povređenim zglobom uprkos dogovorenom transferu u Prokom i sasuo 40 poena. Ta pobeda nas je odvela u PO. @ harper Fora je što je pogađao u serijama i kada nije video koš, nema mnogo mačora koji to mogu.
Mil@n Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Ja cenim da će dovesti drugog pleja jer je to win win i za Čovića i za nas. Za njega da ne popusti i ostavi sina u timu tj ne otera ga kao što (zna da) bi svi želeli, a za sve ostale da ovog malog kretena gledamo 3 umestu 13-20 minuta po utakmici.
Ros Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 Just now, Mil@n said: Ja cenim da će dovesti drugog pleja jer je to win win i za Čovića i za nas. Za njega da ne popusti i ostavi sina u timu tj ne otera ga kao što (zna da) bi svi želeli, a za sve ostale da ovog malog kretena gledamo 3 umestu 13-20 minuta po utakmici. to je izgleda najrealnija opcija. na zalost, to znaci jedan manji igrac u protokolu. e, ako bi taj jedan manje u protokolu bio mili sin u el, onda ga neka u aba ligi.
fandorin Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 (edited) 21 minutes ago, Nikodije said: btw sakota je poslednji srbin koji je uzeo neki evrotrofej. ok, ova "liga sampiona" nije najeminentnije takmicenje, ali ne treba ga ni potcenjivati. i tu se vracamo na gnoma. odnos prema njemu odredice i stav tima prema njemu, javnosti™... ako se nista ne promeni, nece se nista promeniti ni u igri, odnosima unutar tima, gistovo "kasnjenje na aerodrom" bice prvo u nizu slicnih desavanja. ako se to regulise i dovede plejmejker, verujem da ce sakota izvuci neki realni potencijal ove ekipe. uradio bi to i bilo koji drugi pismeni trener, jer ova ekipa ima kvalitet. Pa, recimo da je to to. Na stranu Filipovi košarkaški kvaliteti koji su već dovoljno secirani, atmosfera oko tima (u timu ne znam kakva je) je potpuno nenormalna i to je bilo više nego jasno od trenutka kad je Alimpijević rešio da pravi rezove. Pisao sam to i tada, ne kapiram zašto bi bilo ko sopstveno dete po drugi put provlačio kroz toplog zeca. U ovako šizofrenim okolnostima gde te pljuju i vređaju i tvoji i njini, verujem da se ni mnogo bolji igrači ne bi baš snašli. Da se dovede još jedan plej i da se Filipova uloga svede na manje bitne aba utakmice bi bilo kompromisno rešenje koje bi vrv ispeglalo stvari. E sad... Eto, vidim da i drugi slično razmišljaju. Edited November 25, 2019 by fandorin
Nikodije Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 4 minutes ago, fandorin said: Pa, recimo da je to to. Na stranu Filipovi košarkaški kvaliteti koji su već dovoljno secirani, atmosfera oko tima (u timu ne znam kakva je) je potpuno nenormalna i to je bilo više nego jasno od trenutka kad je Alimpijević rešio da pravi rezove. Pisao sam to i tada, ne kapiram zašto bi bilo ko sopstveno dete po drugi put provlačio kroz toplog zeca. U ovako šizofrenim okolnostima gde te pljuju i vređaju i tvoji i njini, verujem da se ni mnogo bolji igrači ne bi baš snašli. Da se dovede još jedan plej i da se Filipova uloga svede na manje bitne aba utakmice bi bilo kompromisno rešenje koje bi vrv ispeglalo stvari. E sad... Eto, vidim da i drugi slično razmišljaju. glavni rsb obavestajac™ kaze da u klubu imaju spisak od 20-ak plejmejkera koji su dostupni, i sada kao cekaju da sakota odabere, nisu hteli da dovedu igraca pre trenera. nadam se da tu ima istine. ovaj covicev spektakl™ na kzs ne treba uzimati mnogo ozbiljno, nije on toliko glup pa da dozvoli da potone zajedno sa sinom.
hrkljush boys_2 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 @harper Jeste on razbio sezonu, ali od njegovog individualnog učinka mi nismo imali ništa. Ja na to njegovo pripaljivanje gledam drugačije, ali dobro, svako ima svoje poglede na košarku. Bila je to ekipa jako dobro popunjena na svim pozicijama 1 do 5. Poznate su mi jako dobro grobarske otimačine tada, ali krali su i Radonju, pa se na kraju izdigao kvalitetom, a prema mom mišljenju, mi smo imali bolji tim od njih tada. Jasno je i meni da nije bilo lako sa onolikom otimačinom u finalu i komplet onom lakrdijom, rušenjem ograde, žandarmerijom, prekidom, 20-0, ali morao je sa onom ekipom uraditi daleko više. Ipak je već tada bio preiskusan i etabliran trener. Čak i sezonu nakon te ne stavljam njemu na teret, jer je uslijedio raspad, kako si naveo, najmanje njegovom krivicom. @fandorin U Zvezdi nije imao saigrače poput Peđe i ostalih, ali je imao dobru ekipu, koja se mogla bolje iskoristit, a i bio je iskusniji. E sad, ono što je najbitnije, ja govorim o sezoni 2005/06, vi očigledno , bar fandorin, mislite na sledeću sezonu, gdje je Šakota zapalio nakon poraza od Olimpije i skora 12-11 u aba. Poenta je ovo kako će se postaviti prema Tatinom Kurtonu, a kontam da ga tata ne bi ni dovodio da ovaj ima neka različita stajališta od tate glede malenog. Kamo sreće da se varam.
Ćenta Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Nisam uopšte zadovoljan izborom Šakote za šefa stručnog štaba, mislim da je to produžetak te agonije kluba. Šakota je sigurno prevaziđen tip trenera ex yu old skul, koliko me sjećanje služi on je one sezone doveo i Peru Antića u Zvezdu, ali se nešto nije naigrao. Nisam ga ni pratio sa tim AEK-om, koju opciju je više preferisao def&of jer ovaj tim bi trebao da izdominira visinom sa 6 njih na 4 i 5, što je ključna prednost u odnosu na konkurentske ekipe. Ova zajebancija sa plejem mora što prije da se prekine i tu me dr Nebojša neprijatno iznenadio, sin je jedno, košarka i učešće u košarci su nešto drugo. Ne možeš prozivati "jednog" navijača za ono što sve činjenice jasno govore. Košarka je dinamika i to nije navijanje ko u fudbalu 90 minuta navijaš, a rezultat bude 0:0, nikom ništa? U košarci se i sekunde razbijaju na djeliće koji ukupno daju rezultat na kraju, tako da ova poruka u političarskom maniru "nećete vi meni govoriti šta ja da radim..." najviše štete može napraviti upravo klubu oko koga se ukrštaju interesi i pogledi. Ipak se nadam nekom hepiendu ove nezgodacije dovođenjem drugog pleja iza Lorenca kao prvog, to pitanje bi bilo zatvoreno, ali i dalje pitanje Šakota meni zloslutno liči na prošlogodišnjeg Repešu kod podgoričana. Daj Bože da pogriješim...
Recommended Posts