Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Jebote, Orson Wells da im pozavidi, odvratno kakav brain wash sprovode mediji u ime Čovićevih :puke:

Posted

juce gledao utakmicu na hr areni, i u jednom trenutku, nakon gistovog faula u napadu posle neuspesne pik igre sa covicem, josip sesar kaze: "dojma sam da je gist nezadovoljan nacinom coviceve igre, vidi se da je nervozan". konacno da neko primeti gistovo nezadovoljstvo kada igra sa patuljkom.

Posted

Primećuju to i Plavšić i Kuzma, samo ne smeju da izađu iz svog botovskog mehura. Ostaje na braći Hrvatima da šire istinu o količini štete koju nanese papkar.

Posted

Plavšić je u nekom tekstu napisao da je "sve evidentnije da Čović nije za EL nivo košarke".

Posted

Kacio ja na drugoj temi, ovi ovde su fino rekli da Covic skripi i da Zvezdi treba novi plej. S tim sto su zadrzali odredjeni nivo profesionalnosti i korektnosti, pa je bilo malo uvijanja prilikom trazenja pravog izraza.

Posted (edited)

Je l' mu ovo prvi pozitivni +/- u sezoni? 

Ima jos milestoneova da ispuni, na primer da pogodi dvojku posle 100 minuta EL kosarke, da zavrsi ulaz, pa da baci alley-oop, pa da metne trojku za pobedu... 

Edited by Plajvi
Posted

Neki bi našli dlaku i u jajetu, nakon Čovićeve briljantne simultanka sa nedorasli košarkašima Cibone

Posted
14 minutes ago, *edited by mod said:

Auuuu ala se senior bacio u medijsku ofanzivu. Filip je postao i X-men.

https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/aba-liga-kk-crvena-zvezda-cibona-filip-covic-toni-katic-x-men/sdg58nw

"Kako kažu, Čović je sve odradio u stilu superheroja iz filma „Iks Men”, koji ima razne moći, a jedna od njih je teleportovanje."

Sent from my H3213 using Tapatalk

Rekoh ja, terminalna faza. Video Nebojsa od Vucica da realnost u Srbiji postoji samo u tabloidima pa resio na istu foru da pogura svog retardiranog sina do profi kosarkasa. 

Posted

Koliko su bolesni obojica kada im je neprihvatljiva solucija da debeli ima 15 minuta u ABA i poneki minut u Evroligi kada se ukaze prilika. Malo da se sprda, odmeri snage sa Ljuljom, Slukasom i ekipom, malo pas bez gledanja, ovo-ono, x-man :D

Ovo su sada već otvorene provokacije upućene najužoj navijačkoj bazi, onima koji zapravo gledaju utakmice. Tipična sns tabloidna kontraofanziva u kojoj svesno plate cenu da se potpuno zgade manjini koja je makar minimalno upućena u temu, ne bi li što efikasnije manipulisali neupućenom većinom. Nadajmo se da će usled uznapredovale bolesti potceniti navijače, preći crtu i zgaditi se većini, mada pitanje je šta bi i to donelo. Deluje mi da ih se možemo otarasati samo u slučaju ucene robijom/oduzimanjem imovine. Kapiram da imaju osamstopetsto miliona fantomskih potraživanja prema kluba i da sami neće otići, a neke blaže ucene neće upaliti pošto je Nebojša već prošao sve od suđenja za milionske zloupotrebe na Kosovu i prebijanja novinara do optužbi da je umešan u ubistvo premijera. Realno ni ne čudi što čovek sa takvom biografijom više ne zna za blam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...