Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Actually, Davidovac danas van stroja... 

Gledam juče Fmp I neverovatno je da su Radanov a i Pot koji je sinoć podelio 10 assitencija barem duplo bolji igrači od tatinog sina koji bi da igra EL. 

Znači nisu finansije i bezparica problem, već pišanje po faci svih navijača... 

Ako me utisak ne vara, sinoć je Pionir bio bolje popunjen nego kod nas na utakmici EL, sve što se mukotrpno pod Radonjom gradilo se ruši u jakom tempu... 

Šta mora da se desi, kolika cena je potrebna da bi Tata rekao sine, ajde, upisao si titule, igrao tj sramoti se u EL, vreme je za penziju... 

Edited by assignment
Posted (edited)

Da ima imalo obraza, tatin bi sam prijavio "povredu", šta ja znam, primicača i iskulirao malo. 

Gledao sam braću sinoć, fino su klinci igrali,  na kraju malo na guranje sudija, malo na neiskustvo, padoše hrabro. Radanov odličan, Đorđević solidno napreduje, iz ne znam kog razloga manja minutaža za Uskokovića, Reath dobar. Pot imao 12 asista, na kraju se ritnu i sve prosu sa nekoliko izgubljenih u kriznim momentima. Turčin interesantan, ima tijelo, ima smisao, ali sve nekako nedorečeno, neodlučno. Vjerojatno mu treba i vremena. 

Edited by hrkljush boys_2
Posted
10 hours ago, Mil@n said:

Sa kojim objašnjenjem?

T9g8vQQ.png

Posted

Aha, zbog korištenog video materijala, barem oficijelno..

Desilo se meni kada sam sklopio kratak video najboljih poteza i golove naših utakmica u LŠ.. Odmah stigli, ne znam ko je bio brži, Uefa ili Sky gde sam snimao naše mečeve, smradovi, pazi kršim autorska prava... 

Posted

Realno, nama treba vremena da shvatimo pojam svojine i da počnemo da poštujemo istu. Na trulom zapadu nema ništa džabe, svaka pojedinost ima svoju vrednost validirana kroz dolar, evro.

Posted

Evo obaj baja ne krši kopirajt.

Posted

zamuti™ logo sk-a, pa ako ga i tada skinu, znaces da je sa vise™ istance..

Posted

Mislim I da ima veze da li je kanal privatan ili prijavljen sajt koji obaveštava o nečemu i imaš neki media pass u smislu novinarstva... 

Posted
16 minutes ago, assignment said:

Mislim I da ima veze da li je kanal privatan ili prijavljen sajt koji obaveštava o nečemu i imaš neki media pass u smislu novinarstva... 

ne, osim ako lik nije platio 

Posted

Pa ako taj lik monetizuje video onda tek jos vise podleze autorskim pravima.

Sto se tice Dankanovog videa, ne bi bilo lose ove Filipove 3 glavurde staviti preko SK logoa plus sto vise i sto cesce miksati snimke akcija sa nekim originalnim contentom, npr ovim tekstualnim objasnjenjina problematike.

Posted

P.s.
Sad vidim da si uglavnom tako i radio. Ucinilo mi se zbog thumbnaila da nisi.

Posted

Đenka i Dobrić sede, da bi igrao Lazić. koji seče faulom kontru u bonusu. jeste da je  odmorniji, jer nije igrao protiv Himkija, ali sad već stvarno nema potrebe da se koristi za bilo šta osim za po neki specijal u odbrani. a ne da igra celu 1/4  :isuse:

Posted

Veprina ne izlazi iz igre, sere mi se od ovog Gavrilovica. 

Posted

Dvocifreni gnom !

Covek sam dobija Cibonu:grozan:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...