Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Htjedoh da napišem za Borišu, pa smetnuih. Elem, ja da se pitam :cool:, dodao bih Stratosu još jedan aneks ugovora, da bar 2 sata dnevno radi individualno sa Borišom. Odlično je odigrao protiv Himkija, veliki potencijal, ali mora da u 21. godini ispravlja neke stvari i širi svoju napadačku lepezu. Mora da napadne leđima nižeg ako ostane u mismatchu, mora da pokuša da napadne višeg i težeg licem kad je izvana. Ne smije svoj napadački repertoar svesti samo na vrebanje trica iili dotrčavanje iz drugog plana.

Posted
4 hours ago, Micko8 said:

Neka ih barem naturalizuju i privole da igraju za nas , neka  im nameste papire da su rodjeni kod nas pa da dominiramo sa tim naprednim afrikancima kao sto to rade spanci i mnogi drugi.

Druze moj,falcifikuju im papire,zarad licnog interesa i rezultata.Dva stranca u ekpi casti kss (besplatna registracija) treci 3000 evra cetvrti 5000 evra.....

Da toliko uloze u infrastrukturu i decu visetruko bi im se vratilo,ali jebiga.

Posted
3 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ne znam koga bi drugog.

Obraza nema,kakav folirant.

Posted
3 hours ago, Dankan Ajdaho said:

6b3531b651fc05f6cefcb26fa523e559.jpg

Reci mu sledeći put: ja ti nisam Anđus

Posted

Fiksira pogledom da ga obeleži. Inače neće on kao Anđusa, poslaće neke bilmeze da ga ućutkaju...izgleda da je ozbilno shvatio Lakijeve klipove.

Posted
5 hours ago, Dankan Ajdaho said:

6b3531b651fc05f6cefcb26fa523e559.jpg

"Jesi ti dirao mog malog?"

Posted

Izbrisana epizoda ponovo.

Posted
On 31.10.2019. at 22:52, Shaq said:

naci igrac koji je danas doneo pobedu u el, je morao prvih 6 utakmica u sezoni da bude van 12 da bi ovo govno ispunilo svoj hir:

ofanziva : 15 MIN / 1.0 PTS / 1.3 SK / 1.8 AST / 0.0 UL / 2.2 IL / šut iz igre 13%

defanziva: -27,2 poena po utakmici 

a u nastavku sezone ce ili isti ovaj simanic koji je danas doneo pobedu, ili dobric ili davidovac, ili ce derik biti otpusten, da bi ovo govno i dalje  pishalo po svim normalnim fenovima zvezde, dok bude  isporucivalo po utakmici vec utvrdjene statse..

ofanziva : 15 MIN / 1.0 PTS / 1.3 SK / 1.8 AST / 0.0 UL / 2.2 IL / šut iz igre 13%

defanziva: -27,2 poena po utakmici 

PU!!!!!!!

posto je derick povredjen™, simanic je odigrao dobro proslu u el, faye se oporavio od povrede i ulece umesto oja, za cibonu bi valjalo izostaviti davidovca, kako bi i dalje mogli da racunamo na govnarovu statistiku..

filipe covicu mars u tru picke materine vise!!!

Posted
7 minutes ago, Shaq said:

filipe covicu mars u tru picke materine vise!!!

Pridružujem se srdačnim čestitkama na dobrim  briljantnim igrama iz bliske prošlosti & budućnosti uz želje za slanjem na tople destinacije radi odmora (zasluženog).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...