Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Ovaj portal je govno, wannabe Informer. Than again, ako se ovo ispostavi tacnim, Zvezdu ce u Evroligi gledati 500 ljudi i KUD Delije. 

Posted (edited)
7 minutes ago, Apollo Creed said:

KK Crvena zvezda - KK Himki

:vermez3:

Sta je bre ovo ?

edit - Vidim reklamu sa Lazicem..jel ovo sa tekme ?

Edited by SNARC
Posted

Pretpostavljam neki tradicionalni srpski paganski obicaj koji nam nije problem da konzumiramo u cilju bojkota helovina. 

A mozda je marketing kkcz izveo najjaci potez ikad pa evroligi poturio masku vuka a radikalnom jezgru ''nase obicaje''. 

Posted

Kako negde videh "sveti Luka ubija Vuka". Хелоувин едишн.

Posted

lazic je bio visak i prosle godine kod tomica, a mozda cak i one pre kod pokojnog alimpija. covek je dostigao svoj vrh karijere kod radonje i od tada je u konstantnom padu.

Posted
11 hours ago, goofs said:

Odakle vam to za Gurovica? Covek je uzasan trener, nije mogao onomad FMP posteno da vodi, pride je rekao da se nikad vise nece baviti tim poslom.

Sad drzi individualne treninge klincima, to mu je valjda ok da radi.

Generacija koja ju je vodio Gurovic u fmp-u je izmedju ostalog i Borisina generacija iz koje je izaslo nekoliko dobrih igraca.Ostalo je tacno rekao je da nece.Bilo je pregovora jos ranije njega i Covica da radi sa igracima u Zvezdi.Ne naravno da bude prvi trener nego da vodi treninge igracima koji nisu otisli na gostovanje isl.

Ovo sa klincima mu ide odlicno (ne samo njemu) to je manje vise organizovani kriminal.Ko od koga uzima pare ko sa kim deli pare i kako ubacuju decu u reprezentaciju.

Posted
Just now, Блок_64 said:

Generacija koja ju je vodio Gurovic u fmp-u je izmedju ostalog i Borisina generacija iz koje je izaslo nekoliko dobrih igraca.Ostalo je tacno rekao je da nece.Bilo je pregovora jos ranije njega i Covica da radi sa igracima u Zvezdi.Ne naravno da bude prvi trener nego da vodi treninge igracima koji nisu otisli na gostovanje isl.

Ovo sa klincima mu ide odlicno (ne samo njemu) to je manje vise organizovani kriminal.Ko od koga uzima pare ko sa kim deli pare i kako ubacuju decu u reprezentaciju.

ti bloce ko oni roditelji sto vriste na utakmicama mladjih kategorija, jebu kevu treneru sto mu ne igra sin vise minutesa. 

Posted (edited)
27 minutes ago, bradilko said:

ti bloce ko oni roditelji sto vriste na utakmicama mladjih kategorija, jebu kevu treneru sto mu ne igra sin vise minutesa. 

Jel znas nesto o mom sinu sto ja ne znam ili pises da bi ispunio formu.

Da bi shvatio o sustinu problema kosarke ovo je slika sa utakmice decaka rodjenih 2004 godine kkp-torlak

IMAG1512.jpg

Edited by Блок_64
Posted
16 minutes ago, Блок_64 said:

Jel znas nesto o mom sinu sto ja ne znam ili pises da bi ispunio formu.

Da bi shvatio o sustinu problema kosarke ovo je slika sa utakmice decaka rodjenih 2004 godine kkp-torlak

IMAG1512.jpg

bloce, ne znam ni da imas sina ni da on trenira basket. u moje pero moj otac nije znao kako izgleda moj trener huseinspahic ili toza matic.

tad sam pomalo zalio drugare ciji se roditelji pojavljuju na treninzima.

danas (poslednjih 20 i kusur godina) je sve drugacije. ali se slazem sa kojilotom da ipak talentovani prodju dalje

Posted (edited)
6 minutes ago, bradilko said:

bloce, ne znam ni da imas sina ni da on trenira basket. u moje pero moj otac nije znao kako izgleda moj trener huseinspahic ili toza matic.

tad sam pomalo zalio drugare ciji se roditelji pojavljuju na treninzima.

danas (poslednjih 20 i kusur godina) je sve drugacije. ali se slazem sa kojilotom da ipak talentovani prodju dalje

Ti si bio kod coveka dok je jos bio huseinspahic a ne kada je promenio prezime u Kovacevic.Salu na stranu odlicni treneri su i Zlatko i Igor i sampion je bio odlican klub.

Da posle 20 godina je sve drugacije,ali da ne gusimo temu jer to sto je nama bilo nezamisljivo sada je normalno.

Edited by Блок_64
Posted

Jao cekaj to je klub iz Bg-a? Sampion? Bio sam u Buljaricama '96 kada su oni bili u istomkampu napripremama ali se ne secam nicega sem jednog momka koji je kucao kao blesav.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Одличан клуб стварно и одлични тренери.Златко и Игор су браћа и Драгосавац је радио код њих.Одличне резултате су имали.

Тај што куца као блесав сам ја али ја нисам био у шампиону :tongue:

Posted

Bolji treneri su Jovica i Momir Ratkovic.

Posted (edited)
3 hours ago, Блок_64 said:

Одличан клуб стварно и одлични тренери.Златко и Игор су браћа и Драгосавац је радио код њих.Одличне резултате су имали.

Тај што куца као блесав сам ја али ја нисам био у шампиону :tongue:

Neka ih barem naturalizuju i privole da igraju za nas , neka  im nameste papire da su rodjeni kod nas pa da dominiramo sa tim naprednim afrikancima kao sto to rade spanci i mnogi drugi.

Edited by Micko8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...