Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Neće nama Strahinjića Bana i forumi da određuju ko će igrati a ko ne, znamo mi dobro tu kuhinju a pokazaće i dokaze kod Dee i Sarape.[emoji3]

Jel moze objasnje, od tebe ili nekog drugog, ko su ti iz kafica koji kadriraju po KKCZ i nerviraju nam Nebojsu?
Posted

Mnogo sam izvredjao Kuzmanovica sinoc na instagramu pre nego sto me blokirao. Ne moze se sa botovima fino. Svasta sam mu napisao

Posted
58 minutes ago, Milosh76 said:

Jel moze objasnje, od tebe ili nekog drugog, ko su ti iz kafica koji kadriraju po KKCZ i nerviraju nam Nebojsu?

Te je sam Nebojša par puta etiketirao na onim već po malo legendarnim KZŠ kada nije znao kako da objasni nečije šilbovanje ili  dovođenje...onda je uveo u priču Strahinjića Bana i forume.

Posted
8 minutes ago, Banjo said:

Mnogo sam izvredjao Kuzmanovica sinoc na instagramu pre nego sto me blokirao. Ne moze se sa botovima fino. Svasta sam mu napisao

E neka si ga, mnogo se potresao :D, boli njega ćuna  za ta vređanja.

Posted

Znam to, nego ne znam na koga misli... Mozda je @Djuro u pravu, a opet bez Miska ne bi imali igrace, prakticno uopste :D

Posted
9 hours ago, Apollo Creed said:

"Efes ima više od jednog igrača koji može da prenese loptu,

Ми имамо једног који сигурно не може :Jova:

Posted (edited)
5 hours ago, Djuro said:

Valjda Misko, njegov ofis je u str bana.

Не,нема везе са тим.

Пре пар година када су навијачи ишли на калиш и тражили смену тадашњег руководства,па их је ваљада неко примио, неко није.Владало је више струја у тада у кк,једна је била за човића друга је била против.После тих да кажем протеста на калишу једна од тих струја и навијача углавном из партера б су отишли са једном од струја на пиће у Страхињића Бана,где су причали појма немам шта,али им је сређено да их смрдљиви тегелтија укључи увече у своју емисију сос кош.Чак се знао и редослед и ко ће шта да каже.Мислим да Небојша из тог разлога говори о силиконској долини.

Edited by Блок_64
Posted (edited)

Predvideo sam nam 0-7 posle Himkija i Reala, pustio nas Zeljko, a kapiram da veceras i protiv Reala gubimo tesno.

Pa da posle toga gledamo natenane i uglavnom pobedjujemo kuci i sisamo na strani do kraja i konacnih respektabilnih 14-20. 

Kapiram da ce u 8 Barsa, CSKA, Real, Fener, Efes, Himki, Armani i Panatinaikos. Vrzmace se oko PO i za dlaku ispasti Bajern, Baskonija, Olimpijakos i Makabi, ostali besmisleno bleje. 

Vise sam voleo mnogo kad su bile grupe. 

Edited by Plajvi
Posted (edited)
8 minutes ago, Plajvi said:

kapiram da veceras i protiv Reala gubimo tesno,

Нема шансе.

едит: сад тек видим "и", извини бураз. :isuse:

Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted

Jovic standardno povredjen. :D 

Sved ce ubaciti 80 s Braunom ispod bloka i onim sto ne pomaze niti odmaze. 

Posted

Gazimo ih veceras... samo apoznavaoci kosarke mogu tvrditi suprotno.

Posted

Pretpostavio sam da neće smeti da učestvuju u Noć veštica maskenbalu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...