Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20


Ros

Recommended Posts

1 hour ago, simple red white said:

A u izgledu novi/stari igrač konačno na poziciji pleja (čini mi se). što opet može da znači da se najbolji plej neće oporaviti dugo... ili ona druga, opasnija varijanta, da će najbolji igrač da ode.

 

 

Demarkus? 

Link to comment

ja stvarno, ne znam sta vise treba da se desi, da bi ljudi skapirali da je ovaj tim pravljen i da se sve  radi samo da bi retardirani filip igrao!

 

1. poslednji, tj 15-i igrac koji je stigao, bio je plej lorenzo, iako je do njega u prvih 14 na pozicijama od 2-5 na svakoj bilo minimum 3 igraca, a na poziciji pleja, niko sem tatinog isprdka

-slucajnos` ?!  ne bih rek`o !

 

2. nakon sto je tomic pojeo govno, nije doveden ozbiljan trener, vec penzionisani mentol sakota, koji nakon par utakmica izjavljuje da nam fali bek sa kreacijom..

ko je doveden? stranac indijanac, koji nema veze sa organizacijom napada a ni sa pogadjanjem suteva, nije na ti..

-slucajnos` ?!  ne bih rek`o !

 

3. pod velom misterije i tajne, jedini igrac koji je koliko toliko mogao da pokrije poziciju jedan a da nije plej po vokaciji, gubi se kao avion u bermudskom trouglu...

-slucajnos` ?!  ne bih rek`o !

 

4. iako su coxovi botovci, do pre par dana govorili da jenkinsov nestanak™ nema veze sa filipom te da on nece uzimati jenkisove minute, sad se lagano pusta prica, kako je predobri filip bio odlucio da se povuce u dogovoru sa sakotom, ali eto nicim izazvana situacija, namece da ce morati da vrati.. a u stvari bice da je dobio dozvolu da zdere za praznike, pa ga zbog toga nije bilo..

plus, ti isti botovci, vec su stidljivo poceli da pominju nelsona.. igrac koji opet nije neki organizator a nni suter, i koji svakako ne bi bio zamena za filipa, da odma ne bude zabune..

i sto  uopste spominju nelsona, ako i dalje tvrde da se i dalje ne zna dal ce se jenkins vracati..

-slucajnos` ?!  ne bih rek`o !

 

5. faye, derick, ojo su sklonjeni zbog losih partija, iako su te njihove lose partije mvp partije za ucinak filipa, ne samo ove sezone nego pogotovo prosle, govorim specijalno za fayea..

naci faye i derick sklonjeni zbog losih™ partija i da bi se malo rasteretio broj stranaca, pa onda opet doveden bek stranac koji ne resava poziciju pleja..

pusten jenkins(koji se vodi kao domaci), pa to sad kao jelte suzava™ pretragu na nekog domaceg aka nelsona, koji ne samo da nam ne resava pozciju pleja, barem ne onako kako bi trebalo kad vec radis korekcije, vec ne bi imao ni pravo da igra u el..

sklonio si cetvoricu(faye, derick, ojo, jenkins, plus da ne govorim da se isto vremenom biti odradjeno i sa gistom, al otom potom), doveo si 3 losija resenja (stimac, mjk, panter, spominje si nelson?),  suma sumarum odradjeno je 7 izmena(za sada), svi se i dalje placaju u fullu, ko da su timu, oslabio si tim, a i pored 7 izmena na startnih 15, nisi resio pitanje back up pleja, tj i dalje si samo na jednom pleju, a u medjuvrmenu ostalo se i bez jednog kojem pozicija pleja nije primarna, al je mogao da pokrije koji minut tamo..

-slucajnos` ?!  ne bih rek`o !

 

tako da nemojte da serete o broju stranaca, nemanju para itd(upuceno botovicma, prepoznace se sami), ovde je i slepcu jasno o cemu se radi.

filipe picko mars iz zvezde!!!

Link to comment
6 minutes ago, Ros said:

to bi bilo bezze jer ne moze da igra u EL. mogao bi u ABA i KLS i to kao domaci igrac

 

Ne može jer je počeo sezonu u Bajernu? 

Link to comment
2 minutes ago, assignment said:

 

Ne može jer je počeo sezonu u Bajernu? 

ne zato sto je poceo, nego zato sto postoji deadline(pre dve nedelje je valjda zavrsen) za prelaz iz jednog el u drugi.. 

al to je toliko nebitno u celoj ovoj prici, ovde se radi o mnogo vecem, da kazem ne resivom problemu:fantom:

Link to comment

Meni se sve vise cini da je ova saga sa Filipovom povredom Nebojsino popustanje, ali u njegovom klasicnom dzukacko-politicarskom stilu da se ne prizna ocigledno i da neko ne pomisli da su ovi sto mu rade o glavi na kraju  pobedili. Stvari ce se u pogledu minutaze na terenu u EL i ABA ipak dovesti u normalu. Filip ce ozdraviti za kup, obnoviti povredu na par meseci i onda opet biti spreman za nove izazove u domacici, taman kada budu katovali neke strance. 

 

Eto nicim utemeljenog optimizma u vasem interesu :D

Link to comment
12 minutes ago, MiddleClass said:

Mislim za Djenku da pojacano paranoisete...

neka nam bude da je za jenkinsa paranoja..

sto nije doveden back up plej na pocetku sezone?

sto nije doveden ni na pola sezone kad su uzeli da prave korekcije u timu?

i sto nece biti doveden ni u slucaju da jenkins iz bilo kog razloga se ne bude vratio u tim?

:fantom:

Link to comment

i ova sa ojom, jos jedan malo je reci debilizam..

ako si ga vec otpisao, sta ga vracas?

pri tom, gist samo sto se nije vratio, a svakako imamo dva potpuno zdrava centra(stimac i jovanovic) + 10 minuta od kuzmica..

i cemu potreba onda za vracenjem centra,1. kojeg si vec otpisao, 2. koji ne ostaje sledecu sezonu posto nije produzio ugovor, 3. a i svakako nije nista bolji od jovanovica, pogotovo sto pricamo o nekih 5 minuta dok se gist ne vrati, a to kao rekoh moze i jovanovic da odradi..

Link to comment
3 hours ago, Apollo Creed said:

Da se pobedi včrs pa da krene loženje level maximum!

 

Tesko cemo veceras nesto uraditi sa samo cetiri beka u sastavu, izostanak Dzenkinsa nas je bas zajebao.

Link to comment

Naravno da će pokušati da igra ali će brzo uvideti da njegovo trčkaranje ne prolazi u ozbiljnoj košarci i u sekund junit sešće sam u magareću klupu.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...