Miljenko Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) Koliko su kilavi ovi Francuzi, a dobise obe utakmice. Ja bih ovim ekipama a la Spanija, zabranio da igraju fudbal. Zaspah. Edited June 21, 2019 by Miljenko
Zed Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Na kraju mi ne bi išli u polufinale ni sa 6 bodova protiv Austrije i Danske. Trebao bi nam verovatno i remi protiv Nemacke. Rumunija i Francuska mogu lagano x da odigraju i prolaze oba. Ako Francuska pobedi onda verovatno i Rumunija prođe na gol razliku.
levi Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 ne vidim zašto ne bi odigrali nerešeno. odavno najavljen epilog, samo se nije znalo u kojoj grupi i sa kojim reprezenacijama jako glup sistem, moraju da idu prve dve + dve treće. kao što je na Copa america, CAN, na ženskom prvenstvu, kao što je bilo i na muškom svetskom prvenstvu, i na svim ostalim turnirima koji imaju nedeljiv broj učesnika
Zed Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) 16 ekipa, 4 grupe i 2 prolaze u četvrtfinale. To bi bilo bolje i za kvale za Ep. 8 grupa i 2 po grupi idu direktno na Ep. Bez baraža. Edited June 21, 2019 by Zed
John Coltrane Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Najbolje je bilo 2x4 posle grupe polutka i finale i cao zdravo. I javno mnjenje™ namireno jer "vec i odlazak na EP je svojevrstan uspeh, biti u 8 na starom kontinentu".
gone fishing Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 16 ekipa bi značilo 6/7 dana duže prvenstvo, sumnjam da će ga proširivati, najviše iz tog razloga, ionako ogromna većina klubova ne može da priušti da daje svojim igračima preporučen min od 20 dana odmora između 2 sezone
Nesh Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Kako stoje stvari veceras? Ako Italija i Spanija pobede, pravi se trougao. Trenutno Poljska ima 1:0, Italija 3:2, Spanija 1:3. Spaniji prakticno treba pobeda sa 3 gola razlike da bi prosla, Poljskoj da ne izgubi, a Italiji pobeda Spanije sa manje od 3 gola razlike? Jesam li dobro izracunao ili sam se preracunao?
levi Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 (edited) u svakom slučaju Belgija jedina nema šanse za prolaz, a rts slučajno prenosi baš njihovu utakmicu aha, sudi naš sudija, onda dobro Edited June 22, 2019 by levi
Zico Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 4 minutes ago, levi said: aha, sudi naš sudija, onda dobro
Dimitrije Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) Totalno neuigrana i zbunjena odbrana sa dvojcom igraca koji su levi bekovi; bez kreativnog igraca u veznom redu; sa dvojcom napadaca koji se sudaraju; i sto je najgore sa Djorovicem kao selektorom - to je slika i prilika srpske reprezentacije ciji su neki igraci, ne tako davno, bili prvaci sveta. Tako biva kada neznalica dobije priliku da otpocne ucenje trenerskog zanata u reprezentaciji. Isto kao i u seniorskom timu. Edited June 23, 2019 by Dimitrije
Dimitrije Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Kada pomislim da ne moze gore, nasi me demantuju.
Recommended Posts