Jump to content
IGNORED

U-21 Italy 2019

Mark Rothko

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko su kilavi ovi Francuzi, a dobise obe utakmice. Ja bih ovim ekipama a la Spanija, zabranio da igraju fudbal. Zaspah.:yawn2:

Edited by Miljenko
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• levi

42

• renne

42

• John Coltrane

32

• Mark Rothko

18

Posted

Na kraju mi ne bi išli u polufinale ni sa 6 bodova protiv Austrije i Danske. Trebao bi nam verovatno i remi protiv Nemacke. Rumunija i Francuska mogu lagano x da odigraju i prolaze oba. Ako Francuska pobedi onda verovatno i Rumunija prođe na gol razliku.

Posted

ne vidim zašto ne bi odigrali nerešeno. odavno najavljen epilog, samo se nije znalo u kojoj grupi i sa kojim reprezenacijama :sleep:

jako glup sistem, moraju da idu prve dve + dve treće. kao što je na Copa america, CAN, na ženskom prvenstvu, kao što je bilo i  na muškom svetskom prvenstvu, i na svim ostalim turnirima koji imaju nedeljiv broj učesnika

Posted (edited)

16 ekipa, 4 grupe i 2 prolaze u četvrtfinale. To bi bilo bolje i za kvale za Ep. 8 grupa i 2 po grupi idu direktno na Ep. Bez baraža.

Edited by Zed
Posted

Najbolje je bilo 2x4 posle grupe polutka i finale i cao zdravo.

I javno mnjenje™ namireno jer "vec i odlazak na EP je svojevrstan uspeh, biti u 8 na starom kontinentu".

Posted

16 ekipa bi značilo 6/7 dana duže prvenstvo, sumnjam da će ga proširivati, najviše iz tog razloga, ionako ogromna većina klubova ne može da priušti da daje svojim igračima preporučen min od 20 dana odmora između 2 sezone

Posted

Kako stoje stvari veceras? Ako Italija i Spanija pobede, pravi se trougao. Trenutno Poljska ima 1:0, Italija 3:2, Spanija 1:3. Spaniji prakticno treba pobeda sa 3 gola razlike da bi prosla, Poljskoj da ne izgubi, a Italiji pobeda Spanije sa manje od 3 gola razlike?

Jesam li dobro izracunao ili sam se preracunao? :D

Posted (edited)

u svakom slučaju Belgija jedina nema šanse za prolaz, a rts slučajno prenosi baš njihovu utakmicu

aha, sudi naš sudija, onda dobro :sleep:

Edited by levi
Posted
4 minutes ago, levi said:

aha, sudi naš sudija, onda dobro :sleep:

:laugh:

Posted

Preimenovati iz “orlici” u “punjene paprike”

Posted

I Danci će nas naduvati.

Jadni smo.

Posted (edited)

Totalno neuigrana i zbunjena odbrana sa dvojcom igraca koji su levi bekovi; bez kreativnog igraca u veznom redu; sa dvojcom napadaca koji se sudaraju; i sto je najgore sa Djorovicem kao selektorom - to je slika i prilika srpske reprezentacije ciji su neki igraci, ne tako davno, bili prvaci sveta.  Tako biva kada neznalica dobije priliku da otpocne ucenje trenerskog zanata u reprezentaciji.  Isto kao i u seniorskom timu.

Edited by Dimitrije
Posted

Kada pomislim da ne moze gore, nasi me demantuju.