John Coltrane Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Navikavaju se na zivot bez njega izgleda. Ovo sto Mercuzio kaze, apsolutno je u pravu, blanko cek mu treba dati obzirom da mu ugovor istice sledece leto.
Mercuzzio Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Na papiru sve to lepo izgleda. Lo Celso i Ndombele dođu a Eriksen ode. A ono sa Aston Vilom mučenje. Stalno imam utisak da Eriksen zna kako svaki njegov saigrač diše. Teško da Lo Celso poseduje tu fudbalsku inteligenciju a Ndombele nije taj tip igrača.
Sleepy Floyd Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Eriksen smatra da je predobar za Totenhem i pretpostavljam da se nadao da ce Madrid da ga uzme za naslednika Modrica, ili neko tipa Bajern, kome fali i takav profil a i veliki transfer vez duze vreme. Dok se ne zavrsi ovaj rok i ne vidi se da li su takva nadanja realna ili ne, Poch i Levy nemaju sta da traze u razgovoru s njim. Mada, realno je da ni posle toga nemaju jer kao slobodan agent sledece sezone, dobro zna da ce mu Juve ili neko slican ponuditi vise nego sto Spursi mogu.
Bustin Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Gledam sad golove i, po svemu sudeći, ovim VAR ne pomaže. Recimo, kako nije bio penal za Vatford?
Miljenko Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Zato sto se i u studiju nalaze dunsteri, koji ne umeju da procene prekrsaj. Ofsajd je vec nesto drugo.
copkillah Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 15 hours ago, Mercuzzio said: Na papiru sve to lepo izgleda. Lo Celso i Ndombele dođu a Eriksen ode. A ono sa Aston Vilom mučenje. Stalno imam utisak da Eriksen zna kako svaki njegov saigrač diše. Teško da Lo Celso poseduje tu fudbalsku inteligenciju a Ndombele nije taj tip igrača. Gledaj to sa pozitivne strane, preokrenuli ste i pobedili, pokazali ste dobar mentalitet. Bilo bi bolje svakako da je bio plitak potok™ ali nije ni ovo loše.
Mercuzzio Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Ma naravno. Ovo je super. Zabrinjavajuće je na šta je ličila igra do ulaska Eriksena. Znam... znam... nisu igrali ni Son ni Ali. Ipak ne deluje mi da će ova sezona biti napredak u odnosu na prethodnu posebno ako/kada Eriksen ode. Ja bih voleo da Pochettino bude Totenhemov trener za vjek vjekova (kao Ferguson u Jedinstvu) i liči da bi to tako moglo da bude a odlazak Eriksena bi ozbiljno mogao da utiče na to. Poch i Levy se izgleda dobro kapiraju ali pitanje je šta će biti kada zaškripi
John Coltrane Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 (edited) Jbt Njuka je prodala 10k manje pretplatnih karata, navijaci najavili bojkot za danasnju tekmu, Stiv Brus im daje za pravo da svoje pare trose kako hoce, ali on im je i dalje "nepozeljan" (zbog vodjenja Sanderlenda izmedju ostalog)... Svakako su mi vazda bili 1 od najodvratnijih klubova, ali cak i za mene je ovo previse da se covek bar malo ne sazali. Ko hoce da ubije vreme do tekmi, Martin Samuel intervjuisao Majk Eslija https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7290525/MIKE-ASHLEY-EXCLUSIVE-think-club-forever-Martin-Samuel-Newcastle-owner.html I da ne zaboravim, samo za @Weenie Pooh Spoiler Edited August 11, 2019 by John Coltrane
levi Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 na stranu patkometrija sa Sunderlandom, ali angažovanje Steva Brucea ili Marka Hughesa je ravno katastrofi. pogotovo loše deluje posle Rafe ne znam šta očekuju kada ih angažuju i kojom magijom ova dvojica dobijaju bilo kakve poslove. dobro je da se neko konačno pobunio
Azdaja Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Srećom po Brusa, Emeri se sprda sa srcima navijača kao i ceo board Arsenala. Pogledajte ovaj lajnap krvi mu se napijem.
John Coltrane Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 @levi Ovdeo je Hul u finale FA kupa Naravno da su uzas obojica, al sta cu kad sam slab na exUTDovce
Weenie Pooh Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 6 minutes ago, Azdaja said: Srećom po Brusa, Emeri se sprda sa srcima navijača kao i ceo board Arsenala. Pogledajte ovaj lajnap krvi mu se napijem. Nije obavešten da je počela sezona, misli da su još na pripremama?
Mercuzzio Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 33 minutes ago, levi said: na stranu patkometrija sa Sunderlandom, ali angažovanje Steva Brucea ili Marka Hughesa je ravno katastrofi. pogotovo loše deluje posle Rafe Isto važi i za McClaren-a i Pardew-a...
Recommended Posts