Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

A u pm... 2 puta u 3sec se lopta odbije/vrati u noge Live.

Posted

Korektno poluvreme :fantom: . Nisu ovi mucenici zasluzili ovakav rezultat. Igrali su i nesto fudbala, pravili sanse, no dobro, sigurno ih necu mnogo zaliti.

Posted

Odbrana im je odlicna, ni 5 nisu primili za 30 minuta.

Posted

Kako se glupo povredi Alison, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se vratiti do Arsenala. Valjda ce Adrian uspeti da pokrpi do tada.

Posted

Biće Adrian OK, nemaje skuzeri razloga za strah. 

Posted

Ovakvu odbranu je igrao Fulham prosle godine

Posted

Ne znam koliko je do moćnog Liverpula, koliko do toga što su se ovi otvorili, a koliko i do nafake, vala. 

Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

Ne znam koliko je do moćnog Liverpula, koliko do toga što su se ovi otvorili, a koliko i do nafake, vala. 

Ma, došli da se nadigravaju, primili glup gol u 3. minuti i sve otišlo u kurac... Liverpool bez napora zabio 4, može još toliko, ako nastave da igraju ovako i jedni i drugi...

Posted

Aj da se upišem i ja prvog dana, možda nam je samo to falilo prošle sezone ((i onih 28 prije toga)...

Taman se šankirao u kafani u kojoj smo uzeli ligu šampiona prije dva mjeseca, kad stiže komanda sa vrha da se premjestim (žena i šćer završile slobodne aktivnosti ranije nego je planirano, pa sam morao da se isprsim za obećanu vožnju...)

... elem, uključio sam se u prenos tačno na vrijeme da vidim kako se bradata djevojka Alison samopovrijedila :isuse:

... ali mi je brat Divok ipak vratio osmjeh na izborano lice 

Koji se sad ovo q dešava sa sudijama? Gledam bez tona... compassion self-inflicted injury re. Alisson? :ph34r:

Posted
2 minutes ago, Pantelija jr said:

Koji se sad ovo q dešava sa sudijama? Gledam bez tona... compassion self-inflicted injury re. Alisson? :ph34r:

Ma pokvarila se čoveku komunikacija. Ali zato je to Višković pripisao Brexitu i tome da su Englezi generalno glupa nacija pa ćemo sve više gledati takve situacije. Sva sreća on živi u sređenoj državi i ne radi za sportski kanal na kome novinari i komentatori više znaju o babama i dedama fudbalera nego o taktici. :puke:

Posted

Nevjerovatan je, svake godine sve gori i gori. Postaje pravi onaj drkeljavi čičurina. 

Posted

Puki će imati brutalnu sezonu ako ostane zdrav.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...