ArleKino Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 3 hours ago, radisa said: Sećaš se one sezone kad je Middlsborugh imao nenormalno ulaganje za to vreme, 100m£? Igrali 2 finala kupa i ispali iz lige... Meni ovo miriše na slično sa Evertonom... Da, imali Juninha i Ravanellija pa ispali iz lige. Baš bizarno bilo. Everton je ipak prejak za to. Realno je da budu osmi, možda i sedmi ako Wolvesi opet budu prosipali bodove na boraniji. Prošle sezone su dobili Arsenal, Chelsea i United u finišu sezone i otkinuli ključna dva boda Liverpoolu, sve bez primljenog gola. Sa Sidibeom i Digneom imaju odličnu bekovsku liniju, brza krila Richarlisona i Walcotta, sada je tu i maloumni, ali brzi Iwobi. Najveći hendikep je povratak Zoume u Chelsea i to što nemaju iole solidniju devetku. 1 hour ago, Azdaja said: Meni uvek zao kad vidim dete kluba da ide. I uopšte nije loše Ivobi, fali mu završnice i mozga katkad ali nije ništa gori od nekih prisutnih. Iwobi je preglup igrač. Ono kad vodi loptu, a zamaše rukama kao da su ga napali rojevi komaraca, mi neće nimalo nedostajati. 54 minutes ago, Weenie Pooh said: Kako Arse sad namerava da igra, opet sa trojicom pozadi, dva krilna beka, i dva napadača? Pošto ako budu hteli da uglave Pepea u startnu postavu, na klupi im od napadača ne ostaje ništa punoletno. (Eventualno Mita Jermen, ako njega računamo u napadača, ali on je više Ozil umesto Ozila.) Nažalost, ne znamo. Emery je govorio da hoće da igra sa 4 pozadi, ali brazilski cirkusant je tu katastrofa. Tri pozada + WBovi ima smisla jer tu je Luiz stoper-plejmejker koji će iznositi loptu i slati je naprijed za napadače u kontru, a Bellerin i Tierney su ozlijeđeni pa ih mijenjaju bezmozgaši Maitland-Niles i Kolašinac. Kad se oni vrate, uz Holdingov povratak, očekujem da se vratimo na 4 pozadi, sa Sokratisom uz Holdinga, Torreirom/Willockom i Ceballosom/Xhakom u sredini, Erdoganom na desetki, Pepeom desno, Aubom lijevo i Lacom u sredini. Dotad ćemo gledati postepeno uvođenje Pepea u tim dok Laca i Auba čekaju lopte od albanskog Milijaša i brazilskog Mustafija.
John Coltrane Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Imao je i Fulam sprcanih 100milki pa ispao. Ove sezone Vila trosi tu cifru.
Giggsy Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 17 hours ago, ducca said: Onda lepo nek čeka srebrni metak kad se ispostavi da deca ipak nisu još zrela da nose klub ni u top 4. On je taj koji je rekao da je zadovoljan. Poenta je sto nije zadovoljan, siguran sam. Veruje on u ove momke, ali propustena sansa za jednog veznjaka je neshvatljiva. Sto bi reko James Caan u "Kumu" - nemoj da mi brat izadje iz WC-a sa kitom u ruci umesto pistoljem. E pa mi smo izasli sa kitom. Bruno je tek smesna prica, te oce, te nece, te da prodje tekma protiv Benfice i na kraju... ona ista kita
ArleKino Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 Danas zaboravljamo da Mustafi, Elneny i Xhaka i dalje zarađuju milione od Arsenala lažno se predstavljajući kao fudbaleri. Danas zaboravljamo da je Liverpool jednu ozljedu bek(ov)a daleko od pada u borbu za Top 4. Danas zaboravljamo da je Tottenham zadnji put titulu osvojio prije nego što je napravljen Berlinski zid. Danas zaboravljamo da je Chelsea ostao bez Hazarda i nije mogao nikog da dovede nakon toga. Danas zaboravljamo da je Solskjaer zadovoljan sa veznim redom u kojem je Pogba daleko najbolji igrač. Danas zaboravljamo da je svaka pobjeda Cityja razlog za Ruxino likovanje. Danas zaboravljamo da je Mike Riley dobio u ruke VAR umjesto da u vrijeme odigravanja utakmica nosi nanogicu. Danas zaboravljamo da je Mike Dean i dalje profesionalni sudija. Danas zaboravljamo sva razočaranja koja život pruža jer... ...danas počinje!
ArleKino Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 12 minutes ago, ToniAdams said: Arle oćemo se izboriti za evropu? Hoćemo, i Engleska je u Evropi.
ducca Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 46 minutes ago, Giggsy said: Poenta je sto nije zadovoljan, siguran sam. Veruje on u ove momke, ali propustena sansa za jednog veznjaka je neshvatljiva. Sto bi reko James Caan u "Kumu" - nemoj da mi brat izadje iz WC-a sa kitom u ruci umesto pistoljem. E pa mi smo izasli sa kitom. Bruno je tek smesna prica, te oce, te nece, te da prodje tekma protiv Benfice i na kraju... ona ista kita To sa Brunom je navodno oduvek bilo prenaduvano od strane agenta, klasična priča u koju se uvlači Utd da se digne cena ili privuku drugi klubovi da reaguju. Ali dečko bi svakako bio više nego koristan za ovaj tim, evo nisam pametan...
Weenie Pooh Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 1 hour ago, ArleKino said: Danas zaboravljamo da Mustafi, Elneny i Xhaka i dalje zarađuju milione od Arsenala lažno se predstavljajući kao fudbaleri. Islamofobija! Astagfirullah!
ArleKino Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Islamofobija! Astagfirullah!
Weenie Pooh Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Mashallah! Ali ja u aprilu onoliko klanjao da šejtan iz Mančestera ispusti bodove, pa ništa
ArleKino Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Mashallah! Ali ja u aprilu onoliko klanjao da šejtan iz Mančestera ispusti bodove, pa ništa Oni imaju državu klanjača.
Weenie Pooh Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) Znači Allah is for the many, not the few? Good 2 know. Moja racionalizacija je bila da sam nehotice usmerio božju kaznu na United umesto na City, dakle ljudska greška. Edited August 9, 2019 by Weenie Pooh
ArleKino Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 9 minutes ago, Weenie Pooh said: Znači Allah is for the many, not the few? Good 2 know. Moja racionalizacija je bila da sam nehotice usmerio božju kaznu na United umesto na City, dakle ljudska greška. Pomiješao si termine "Božja kazna" sa "vrag došao po svoje". United prolazi kroz sedam(desetsedam) godina pokore za sve one golove koje su dali O'Shea, Macheda i drugi Brownovi.
Weenie Pooh Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Ne, više mi se sviđa tvoje objašnjenje. Jeremy Corbyn = secret Muslim, confirmed.
Cane Vukic Prebranac Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Таман кад помислим "види, Евертон је урадио добар прелазни рок, без паничних куповина" - доведу мутавог Ивобија за 40 милиона.
Recommended Posts