smorenko Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 33 minutes ago, 189- said: kolika je ono cena bila za najskuljeg kada je dobio to ime? 40 miliona funti? sada ne mozes kupiti rezervnog (engleskog) golmana za te pare 35 miliona Dogovor je da bude pay as you play.
Mercuzzio Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Sessegnon i zvanično u Totenhemu Zaha ostaje u Palasu Edited August 8, 2019 by Mercuzzio
John Coltrane Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Ismaila Sar u Votfordu, Drinkvoter u Barnliju na pozajmici. edit: Za Lukakua je cifra 73mil£ sto je posao veka, ako uzmemo da smo ga za te pare, prakticno, i doveli pre 2 godine. Edited August 8, 2019 by John Coltrane
radisa Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 5 minutes ago, ArleKino said: Iwobi kod Evertona, 40 milki. Sećaš se one sezone kad je Middlsborugh imao nenormalno ulaganje za to vreme, 100m£? Igrali 2 finala kupa i ispali iz lige... Meni ovo miriše na slično sa Evertonom...
Milošica Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Totenhem strašan posao uradio.Šteta za Dibalu,ali i ovako su sigurni za TOP 4,a verujem i više. Arsenal takođe dobar posao uradio.Jači su od Čelsija i Junajteda.Više sam bio za dolazak Ruganija,ali i Luiz je svakako bolji od Mustafija i Košelnog.
Azdaja Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Meni uvek zao kad vidim dete kluba da ide. I uopšte nije loše Ivobi, fali mu završnice i mozga katkad ali nije ništa gori od nekih prisutnih.
Weenie Pooh Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Kako Arse sad namerava da igra, opet sa trojicom pozadi, dva krilna beka, i dva napadača? Pošto ako budu hteli da uglave Pepea u startnu postavu, na klupi im od napadača ne ostaje ništa punoletno. (Eventualno Mita Jermen, ako njega računamo u napadača, ali on je više Ozil umesto Ozila.)
John Coltrane Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Na kraju kad se pogeldaju cifre jedino su Azar, Z.Felix i Grizman skuplji od 80mil£ i Lukakua
kipo Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Pogba, takav kakav je, sad treba da iznese sezonu, ne povredivsi se i bez bola u preponama. Kolike su sanse da ne lete glave u januaru? Eto, pola-pola, treba imati vjeru u dobre namjere
Recommended Posts