Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Aleksandar88 said:

Mourinho je slobodan :fantom: .

Kakav epski zajeb je bio njegovo otpustanje...

Posted
58 minutes ago, ArleKino said:

Sessegnon u Spursima, izgleda da su ga uzeli za prilično malo para.

Pominje se cifra od 25m + Joshua Onomah

Posted
22 minutes ago, smorenko said:

Izgleda nista od tandema Luiz-Mustafi.

Ovaj drugi ce u Francusku

Daće dragi Bog.

Posted
2 hours ago, Giggsy said:

Cekaj dok se jos i Alexis povredi ili udje u prepoznatljivu formu.

Bedni smo, oprace nas vec Chelsea i to bez pojacanja, a onda kada sjebemo sezonu ispastace Ole, a posto nece biti menadzera na trzistu, mozemo da dovede Gaza Nevillea.

Ne mogu da opisem koliko sam besan

Ole se kvotuje u zadnje vreme da je zadovoljan timom, tj. veznim redom i napadačima pa u tom slučaju ko mu jebe mater - nek leti što pre ako mu je ova skupina dovoljno dobra za bilo šta. Čovek ulazi u sezonu sa 5 veznih igrača, od kojih je jedan stvar koja se odaziva na Fred. 

1 hour ago, ArleKino said:

Sessegnon u Spursima, izgleda da su ga uzeli za prilično malo para.

Realno toliko i vredi. Žešće prehajpovan igrač. 

Posted

A sta da kaze?

- Board nam je kurac, ja sam hteo jos barem dvojicu, ali nisu bili sposobni da ih dovedu

Posted

Ma nek pusti decu i cao. Odbrana je konsolidovana sa 80mil£ i VanBisakom, u vezi je MekTomini vec imao “dosta” minuta, Cong, Gomez i Grinvud u vatru i marsupickumaterinu. 

Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

Ma nek pusti decu i cao. Odbrana je konsolidovana sa 80mil£ i VanBisakom, u vezi je MekTomini vec imao “dosta” minuta, Cong, Gomez i Grinvud u vatru i marsupickumaterinu. 

+1

Posted

Denis Prat u Lesteru za 18milki, Ajeti iz Bazela u WHU 8mil, Skot Karson u City, Luiz u Arsenalu, Lukaku sleteo u Milan,...

Posted (edited)

Niko da kaze da su sve vec sanse da se Andy Carol vrati u svoj boyhood club.

Edit: izgleda nista od Dybale u Totenhamu, kao ni od Eriskenovog prelaska u Real.

Edited by smorenko
Posted

Po svoj prilici ništa od Dibale u Totenhemu. Dodatni problem je "image rights" ugovor na 10 godina koji je Dibala imao sa Star Image a koji je raskinuo. Sad ga ovi tuže za 40m a to bi se očekivalo da Totenhem plati ako Dibala pređe u Totenhem. Nema šanse da se pristane na to.

Posted
14 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Како је уопште играо од тад?

Sudeći po rezultatima Monaca, ne baš najbolje. :D 

Šalu na stranu, mislim da je Everton ubo sa njegovim dovođenjem.

Posted

Najskuplji™ se vratio u Newcastle.

Posted

kolika je ono cena bila za najskuljeg kada je dobio to ime? 40 miliona funti?

sada ne mozes kupiti rezervnog (engleskog) golmana za te pare

Posted
4 hours ago, Giggsy said:

A sta da kaze?

- Board nam je kurac, ja sam hteo jos barem dvojicu, ali nisu bili sposobni da ih dovedu

Onda lepo nek čeka srebrni metak kad se ispostavi da deca ipak nisu još zrela da nose klub ni u top 4. On je taj koji je rekao da je zadovoljan. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...