San Epifanio Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 A Moura? Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока @189-
San Epifanio Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Uzece i Premier i LSПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока
189- Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) pa dobro vi bi stavili sona ili mouru umesto kanea ili u cemu je stvar ;D sto se mene tice mogu slobodno igrati formaciju 2-5-3 Edited August 7, 2019 by 189-
copkillah Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Sane bi zbog povrede mogao da propusti par meseci, pa je pod znakom pitanja i taj odlazak u Bajern o kome se ozbiljno pričalo.
ArleKino Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Everton doveo Sidibea. Odlično pojačanje ako bude na nivou 2016-17.
Mercuzzio Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 28 minutes ago, goofs said: Zašto bi morali bilo šta sa izravnavaju, dve godine ništa pošteno nisu kupili? Pa jebem li ga... valjda zbog onog finansijskog fer pleja ne možeš da divljaš mnogo. A i sad se puklo na stadion mnogo para. Ne verujem da su sada u fazonu: "Prethodnih 5-6 godina smo štedeli i ovo je ta sezona. Ili titula ili bankrot". Mada... to je Liverpool prošle sezone uradio, Prošle sezone se nije trošilo ali nije se ni prodavalo maltene ništa. Sezone pre su i pored prodaje Vokera bili u minusu. Eriksen nije potpisao ugovor a kupovina Lo Celsa i Ndombelea ide u prilog priči da Levy ne očekuje da će uspeti da ga ubedi da ostane.
Mindaugas Žukauskas Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 11 hours ago, John Coltrane said: Dibala ide u Totte jer igraju lep fudbal Jako E jbg Koltrejnara, ako tebi moram da crtam šta je lep, a šta dobar fudbal, bataljujem. Evo ovako ću, Totnem je bolja ekipa i od Utd i od Arsenala poslednje 3 godine minimum, i imaju legitimno pravo da se nadaju potpisu bilo kog igrača. Pored toga, imaju odličnog trenera i stabilan sistem igre, to garantuje lakše uklapanje bilo kog novog igrača. Neće imati taj problem da se u sred sezone nekom Pogbi ne igra fudbala, ili da se menja menadžer na svakih šest meseci. Naravno, tvoje legitimno pravo da ih sprdaš za trofeje. Meni kao navijaču Arsenala, tima koji je imao non losing streak protiv Spursa od nekih 20 tekmi i bukvalno terao šegu s njima, uopšte nije zabavno što su uloge maltene obrnute. Oni igraju finale LŠ, a mi se zlopatimo četvrtcima po nekom Azerbejdžanu.
Weenie Pooh Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 34 minutes ago, 189- said: pa dobro vi bi stavili sona ili mouru umesto kanea ili u cemu je stvar Zavisi da li Eriksena uspešno uvaljaju. Starteri na sredini: Ndombele - Lo Celso Moura - Alli - Son Klupa: Wanayama/Dier - Sissoko Lamella - Winks - Sessegnon/Onomah
Baldrick S. Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 10 minutes ago, Mercuzzio said: Prošle sezone se nije trošilo ali nije se ni prodavalo maltene ništa. Sezone pre su i pored prodaje Vokera bili u minusu. Sad kad pogledam pricu o FFP-u, otkud Totenhemu pare da kupe Ndombelea, Lo Celsa, eventualnog Dybalu i Sesinjona. Ok, ova prva dvojica su sigurna ali samo oni kostaju 120 miliona funti. Ako dodaju Dybalu on je 64 + Sesinjon za 20ak...Pa nek ostane samo na provj dvojici mnogo je a da ne prodas nikog
Weenie Pooh Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) Pa neće da kupe sve odjednom, nisu Real. I ne gleda se FFP iz sezone u sezonu, Levi šteka pare već jedno duže vreme. Edited August 7, 2019 by Weenie Pooh
radisa Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 I Englezi imaju realne prihode, mogu da se bahate...
189- Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 31 minutes ago, Weenie Pooh said: Zavisi da li Eriksena uspešno uvaljaju. Starteri na sredini: Ndombele - Lo Celso Moura - Alli - Son Klupa: Wanayama/Dier - Sissoko Lamella - Winks - Sessegnon/Onomah mislio sam da sam skroz propustio transfer sessegnona posto ste ga vise put spominjali kad ono tek treba da se realizije. inace da, mogu igrati i ovih 4-2-3-1 sa krilima son i moura. mada tu nemaju zamene pa ce se sigurno menjati formacija ako jedan izadje. bas dobru ekipu mogu napraviti. nekako mi se cini da ce ostati eriksen a doci 'samo' lo celso.
Recommended Posts