Weenie Pooh Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Quote OK je Lovren za jednog standardnog stopera. Sigurica je veci dio meca pa napravi 2 strasna kiksa na svakom drugom. To je ok za sezonu, ali kad se lomi top4, igraju finala ili derbiji, tad se posebno potrudi +1
Jean-Luc Picard Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 12 hours ago, kipo said: OK je Megvajer za jednog standardnog stopera ali ne za najboljeg. Sigurica je veci dio meca pa napravi 2 strasna kiksa na svakom drugom. To je ok za sezonu, ali kad se lomi top4, igraju finala polufinala ili derbiji, tad se posebno potrudi Najskuplji. Kapiten. 9 hours ago, Weenie Pooh said: +1 Kukate ko da su vam štoperi Anđelo Ogbona i Isa Diop
čekmeže Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Koja je računica između Lestera i Junajteda? Sad imaju isto bodova i istu gol razliku i UTD utakmicu manje. Ako dobije tu utakmicu, može nerešeno pa i poraz od Lestera sa manje golova nego što je UTD dobio WHU?
Pokojni Ruxin Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 tako nekako, s tim što valja uzeti u obzir da svaki +1 za lester u poslednjem kolu očigledno nosi -1 za junajted, i da u slučaju iste gol razlike prednost ima lester zbog više postignutih golova (true story). tako da brendanara svakako ima šanse, posebno ako mu se magično oporavi bitnija polovina tima u međuvremenu
Weenie Pooh Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 8 hours ago, Jean-Luc Picard said: Kukate ko da su vam štoperi Anđelo Ogbona i Isa Diop Ja ne kukam, po meni je Lovro odlična četvrta opcija. Za Maguiera vidi sa sektom Nego, kamo vama onaj Meksikanac, Valbuena Balbuena?
Pokojni Ruxin Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 nego ima neka bizarna priča da hoćemo da dignemo sekti alexisa za 20 milki. očigledno nema ništa od toga, ali priznajem da bi bilo jako smišno da ga sad pepara očigledno preporodi
renne Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 (edited) 20 minutes ago, čekmeže said: Koja je računica između Lestera i Junajteda? Sad imaju isto bodova i istu gol razliku i UTD utakmicu manje. Ako dobije tu utakmicu, može nerešeno pa i poraz od Lestera sa manje golova nego što je UTD dobio WHU? Ako manutd dobije WHU, Lester mora da dobije sa dva gola razlike Quote If two or more clubs finish level in the table when competing for the title or European qualification, or when relegation is at stake, their records in the head-to-head matches will now be used to separate them. https://www.premierleague.com/news/1262217 ruxo me sad razočarao u nepozbavanju pravila Edited July 20, 2020 by renne
Zed Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 (edited) Rules for classification: 1) Points; 2) Goal difference; 3) Goals scored; 4) If the champions, relegated teams or qualified teams for UEFA competitions cannot be determined by rules 1 to 3, rules 4.1 to 4.3 are applied – 4.1) Points gained in head to head record between such teams; 4.2) Away goals scored in head to head record between such teams; 4.3) Play-offs Edited July 20, 2020 by Zed
Mercuzzio Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Pa dobro. Ima razlike. Ako je pitanje ko je 12 ili 13 onda je gol razlika. Ako je pitanje ko ide u LŠ onda je međusobni dueli
Mercuzzio Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Ovaj Calvert-Lewin je užasan. I to konstantno. Ne znam šta vide u njemu
Pokojni Ruxin Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 40 minutes ago, renne said: Ako manutd dobije WHU, Lester mora da dobije sa dva gola razlike https://www.premierleague.com/news/1262217 ruxo me sad razočarao u nepozbavanju pravila renne sad si me razočarao u nečitanju sopstvenih linkova In 2019/20 the team who have collected the most points in the head-to-head duels between the sides lying level on points, goal difference and number of goals scored, will take the highest finishing position, while the team with the fewest will take the lowest place.
Recommended Posts