Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ok je ako cemo se time zadovoljiti, da dovodimo poluigrace

Moze ali nek onda nekim cudom dodje taj Eriksen

Posted

Ali da ovaj argentinski mamlaz odabere Tottenham pre nas.:laugh:

Posted

Ma nema sanse da se to desi. Doduse, Argentinac tamo, Argentinac ovamo.. 

Posted

Pa gde ce, Juve ga nece, on nece u United, tj. kako sam saznao on bi ali trazi sulude pare

Sto se mene tice nek mu daju, zaradjuju djubrad iz godine u godinu i  frka im za neku, za njih, sicu. Bitno da Alexis ima 350k

Danas sam na Caftardu procitao da Eriksen ima 75k, je li moguce?

Posted

Dakle, sudeći kako se odvija prijelazni rok, moja prognoza za ovu sezonu bi glasila ovako:

1.Manchester City,

2.Tottenham,

3.Liverpool,

4.Manchester United,

5.Arsenal,

6.Chelsea,

7.Wolves,

8.Everton,

9.Leicester City,

10.West Ham,

11.Watford,

12.Bournemouth,

13.Burnley,

14.Southampton,

15.Aston Villa,

16.Crystal Palace,

17.Norwich,

18.Newcastle,

19.Sheffield United,

20.Brighton Hove & Albion.

Možda, možda, uspijem na YT ubaciti i detaljniju prognozu, ali šanse su 40 posto da hoću i 100 posto da neću.

Posted
1 hour ago, Miljenko said:

Jel samo ja ne razumem sta je tu smesno i cudno? :huh: Imaju boljeg trenera i igrali su finale LS. Ili mislis da Dibalu zabole za tradiciju?

Posted

Dosli su do tog finala sasvim slucajno. Da kaze prelazi u Liverpool, to bi vec razumeo.

Posted
1 hour ago, Miljenko said:

ima smsila da odabere klub u boljem stanju sa trenerom zemljakom, nego ono rasulo

samo što će United opet tu da bolje prođe ako stavrno dovode Manžukića, koji je kao nacrtan ono što im im treba. plus je mnogo bolji za svlačionicu, čovek koji je preživeo dolazak Higuaina i Ronalnda i nastavio da igra kao da ništa nije bilo. Za razliku od Dybale koji se na dolazak Ronalda blokira i ne može više da igra. jeste on sexy pojačanje ali je pitanje kako će da se uklopi u Totnemovu hijerarhiju, tj kako će Toteova hijerarhija plata i svlačionice da funcioniše sa njim

Posted

Ma sta kazes, to bi vec razumeo. :DU svakom slucaju samo da nije Kejna imao bih za koga da navijam u Engleskoj prvi put.

Posted

Meni je Mandzukic ok, no videcemo da li ce nesto i od toga biti.

Posted

Inace odustali smo od Eriksena, sad je i Bruno dobar. Lukaku i dalje u Anderlehtu.

CP odbio 70mil£ za Zahu od Evertona!

Posted
59 minutes ago, John Coltrane said:

Dibala ide u Totte jer igraju lep fudbal :lolol: Jako.

@porucnik vasic

Ko je sad Glavonja?

Ko je uopste pomenuo lep fudbal? A, samo ti. 

Posted

Kakav pad Dibale, od novog Mesija pre dve godine do toga da je Juve bio voljan da ga trampi za Lukakua.

Posted
1 hour ago, Meazza said:

Ko je uopste pomenuo lep fudbal? A, samo ti. 

13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dobre su ove fore, Totenham nije ništa osvojio. Još je samo to falilo. Od tima sa kojim su se sprdali i Utd i Arsenal 20 godina, ovi sad igraju bolji fudbal od oba ta tima u kontinuitetu već par godina. A navijači ta dva kluba se teše što eto Totenham nije osvojio još uvek ništa. :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...