John Coltrane Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 2 minutes ago, 189- said: tottenham je svakako blizi trofeju nego united. Mozda kupu Lilijane Ronketi.
John Coltrane Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Sad ozbiljno-kad su oni zadnji put nesto osvojili?
Mercuzzio Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ako se desi Dybala baš me interesuje kako će se Levy i Pochettino snaći do kraja prelaznog roka. Za Eriksena ne mogu da dobiju sada preko 75m što traže, uspeli su da jedino prodaju Trippier-a (i Jansena u Meksiko ali to je više "mercy killing") a Aurier, Wanyama, Rose su i dalje tu. Na desnom beku su jedino Aurier i Walker-Peters a na levom Rose i Davies. Već sada duva po bekovima (posebno po desnoj strani) a ako se tek prodaju Aurier i Rose to će tek onda da bude pakao.
Mercuzzio Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 9 minutes ago, John Coltrane said: Sad ozbiljno-kad su oni zadnji put nesto osvojili?
Meazza Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Da, bas cudno da lik ode u tim koji je igrao finale LS.
Mindaugas Žukauskas Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Dobre su ove fore, Totenham nije ništa osvojio. Još je samo to falilo. Od tima sa kojim su se sprdali i Utd i Arsenal 20 godina, ovi sad igraju bolji fudbal od oba ta tima u kontinuitetu već par godina. A navijači ta dva kluba se teše što eto Totenham nije osvojio još uvek ništa.
189- Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 20 minutes ago, John Coltrane said: Sad ozbiljno-kad su oni zadnji put nesto osvojili? koga briga za istoriju. buducnost je vazna
189- Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 19 minutes ago, Mercuzzio said: Ako se desi Dybala baš me interesuje kako će se Levy i Pochettino snaći do kraja prelaznog roka. Za Eriksena ne mogu da dobiju sada preko 75m što traže, uspeli su da jedino prodaju Trippier-a (i Jansena u Meksiko ali to je više "mercy killing") a Aurier, Wanyama, Rose su i dalje tu. Na desnom beku su jedino Aurier i Walker-Peters a na levom Rose i Davies. Već sada duva po bekovima (posebno po desnoj strani) a ako se tek prodaju Aurier i Rose to će tek onda da bude pakao. ima jos 4-5 dana do kraja prelaznog roka, sumnjam da ce biti velikih odlazaka osim ako nema vec zamene.
Baldrick S. Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 3 minutes ago, copkillah said: klošar Kapitenski
porucnik vasic Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 2 hours ago, John Coltrane said: Cenim da mu Totte ne moze dati ne znam koliko bolju platu od UTD. A da li je sit osvajanja lige bez briga to je valjda jasno 1/1. Како је Главоња™?
kipo Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Dobre su ove fore, Totenham nije ništa osvojio. Još je samo to falilo. Od tima sa kojim su se sprdali i Utd i Arsenal 20 godina, ovi sad igraju bolji fudbal od oba ta tima u kontinuitetu već par godina. A navijači ta dva kluba se teše što eto Totenham nije osvojio još uvek ništa. +1 Tot ce za 2, najvise tri godine™ biti ravnopravan takmac za titulu (ako vec nije, a ne vidim zasto nije, bolji je o d shitija za konjsku glavu). Ipak, dao bog zdravlja, Junajtedu je vrijeme da se trgne, a Arsenal bi mogao da potone, ali imaju oBamejanga i nelos prelazni rok u najavi
Giggsy Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) Necemo mi kupiti nikoga vise koliko vidim. Kad se setim price o 5-6 pojacanja Sve, sve, ali Mandzukic, pa ne ceka ga Bresa ovde Edited August 7, 2019 by Giggsy
kipo Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 44 minutes ago, Giggsy said: Necemo mi kupiti nikoga vise koliko vidim. Kad se setim price o 5-6 pojacanja Sve, sve, ali Mandzukic, pa ne ceka ga Bresa ovde Pa Mandza bi radio ono sto odlicno radi - spustao lopte kad treba i ulazio da preokrene rezultat iz prekida. Igrao bi 15 min i svi srecni i zadovoljni.
Recommended Posts