Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, 189- said:

tottenham je svakako blizi trofeju nego united.

Mozda kupu Lilijane Ronketi.

Posted

Sad ozbiljno-kad su oni zadnji put nesto osvojili?

Posted

Ako se desi Dybala baš me interesuje kako će se Levy i Pochettino snaći do kraja prelaznog roka.

Za Eriksena ne mogu da dobiju sada preko 75m što traže, uspeli su da jedino prodaju Trippier-a (i Jansena u Meksiko ali to je više "mercy killing") a Aurier, Wanyama, Rose su i dalje tu.

Na desnom beku su jedino Aurier i Walker-Peters a na levom Rose i Davies. Već sada duva po bekovima (posebno po desnoj strani) a ako se tek prodaju Aurier i Rose to će tek onda da bude pakao.

Posted
9 minutes ago, John Coltrane said:

Posted

Da, bas cudno da lik ode u tim koji je igrao finale LS.

Posted

Dobre su ove fore, Totenham nije ništa osvojio. Još je samo to falilo. Od tima sa kojim su se sprdali i Utd i Arsenal 20 godina, ovi sad igraju bolji fudbal od oba ta tima u kontinuitetu već par godina. A navijači ta dva kluba se teše što eto Totenham nije osvojio još uvek ništa. :isuse:

Posted
20 minutes ago, John Coltrane said:

koga briga za istoriju. buducnost je vazna

Posted
19 minutes ago, Mercuzzio said:

Ako se desi Dybala baš me interesuje kako će se Levy i Pochettino snaći do kraja prelaznog roka.

Za Eriksena ne mogu da dobiju sada preko 75m što traže, uspeli su da jedino prodaju Trippier-a (i Jansena u Meksiko ali to je više "mercy killing") a Aurier, Wanyama, Rose su i dalje tu.

Na desnom beku su jedino Aurier i Walker-Peters a na levom Rose i Davies. Već sada duva po bekovima (posebno po desnoj strani) a ako se tek prodaju Aurier i Rose to će tek onda da bude pakao.

ima jos 4-5 dana do kraja prelaznog roka, sumnjam da ce biti velikih odlazaka osim ako nema vec zamene. 

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

klošar

Kapitenski

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Cenim da mu Totte ne moze dati ne znam koliko bolju platu od UTD.

A da li je sit osvajanja lige bez briga to je valjda jasno 1/1.

Како је Главоња™?

Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dobre su ove fore, Totenham nije ništa osvojio. Još je samo to falilo. Od tima sa kojim su se sprdali i Utd i Arsenal 20 godina, ovi sad igraju bolji fudbal od oba ta tima u kontinuitetu već par godina. A navijači ta dva kluba se teše što eto Totenham nije osvojio još uvek ništa. :isuse:

+1 Tot ce za 2, najvise tri godine biti ravnopravan takmac za titulu (ako vec nije, a ne vidim zasto nije, bolji je o d shitija za konjsku glavu). Ipak, dao bog zdravlja, Junajtedu je vrijeme da se trgne, a Arsenal bi mogao da potone, ali imaju oBamejanga i nelos prelazni rok u najavi

Posted (edited)

Necemo mi kupiti nikoga vise koliko vidim. Kad se setim price o 5-6 pojacanja :D Sve, sve, ali Mandzukic, pa ne ceka ga Bresa ovde

Edited by Giggsy
Posted
44 minutes ago, Giggsy said:

Necemo mi kupiti nikoga vise koliko vidim. Kad se setim price o 5-6 pojacanja :D Sve, sve, ali Mandzukic, pa ne ceka ga Bresa ovde

Pa Mandza bi radio ono sto odlicno radi - spustao lopte kad treba i ulazio da preokrene rezultat iz prekida. Igrao bi 15 min i svi srecni i zadovoljni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...