Giggsy Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Najnoviji trac - Real nudio umrlog Jamesa i neku situ za Pogbu Pa tacno im treba jedna bomba posred stadiona. Ugasili se dabogda
ArleKino Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 (edited) 2 hours ago, Giggsy said: Najnoviji trac - Real nudio umrlog Jamesa i neku situ za Pogbu Pa tacno im treba jedna bomba posred stadiona. Ugasili se dabogda James je igračina, kad mu se igra. Isto važi i za Pogbu. Eriksen se spominje u kontekstu Uniteda, ne bi me začudilo da se to desi. Solskjaer bi imao zagarantovan Top 4 sa tom kupovinom, možda i jedno mjesto više. Spursi se još nisu našli sa Sportingom oko cijene za Brunu. Edited August 6, 2019 by ArleKino
copkillah Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Bornmut od Lestera za Akea traži VVD 75 miliona
copkillah Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Runi u Derbiju kao igrač-trener od januara Arsenal baš zagrizao za Kutinja, ovaj navodno odbio odlazak na pozajmicu, bludni sin bi da se vrati kući
Baldrick S. Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 I Kosjelni zapalio u Bordo. Ko ostaje u odbrani Arsenala?
Giggsy Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 7 hours ago, ArleKino said: James je igračina, kad mu se igra. Isto važi i za Pogbu. Sve si reko
John Coltrane Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 SKY javlja da je Koutinjo na korak od Tottea, a Eriksen, u tom slucaju, ide kod nas. Prilicno sexy.
Baldrick S. Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 SKY javlja da je Koutinjo na korak od Tottea, a Eriksen, u tom slucaju, ide kod nas. Prilicno sexy.Ja stvarno ne znam koji mozak trenutno želi Kutinja. Barsa je ga stavila na loan listu uz: godinu dana sa obaveznom kupovinom gde je godinu dana loana 21 milion evra a obavezna kupovina oko 100 miliona. Ispada da onaj ko ga uzme na loan placa skoro koliko je platila Barsa pre godinu dana plus platu od 200K nedeljno. Bio bi placeniji i od Kejna sto bi znacilo da bi plate par igraca morale da se povecaju. Al dobro, Kutinjo mucenik. Igrace godinu dana pa ce poceti da ga bole krsta ko onomad u Liverpulu
John Coltrane Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Everton nudi za Dukurea iz Votforda 36milki ovi odbijaju. Bobami se bas rasipaju.
Recommended Posts