Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Fred trckara kao na treningu i pogledom prati Kantvela.

Nikad mi nece biti jasne ove rotacije, i u redovnom stanju. Brate ako hoces da ispadnes izvedi decu i cao, a ne ovako - izvedes treci tim pa onda kao daj vedete da vade kestenje iz vatre.

Posted (edited)

Da ne bi smesnog crvenog kartona, pobedili bi nikad.

Edited by Lancia
Posted

Bez kupa ne bi valjalo, medjutim bez produzetaka se moglo majku mu u ovakvom rasporedu

Posted

Tebi baš dosadno...

Posted

Kazem za format zavrsetka sezone. Svakih 3 dana utakmica, igraci nikakvi, pa jos produzeci..

Posted
21 minutes ago, kipo said:

Kazem za format zavrsetka sezone. Svakih 3 dana utakmica, igraci nikakvi, pa jos produzeci..

Na Lanciju sam mislio :happy:

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Na Lanciju sam mislio :happy:

Cak i kad mi je dosadno, ostavim komentar koji ima smisla. Junajted se do smesnog iskljucenja nije video na terenu protiv strasnog Norwicha. a sad da vidimo tvoj doprinos iz dosade:

3 hours ago, John Coltrane said:

Farsa :laugh:

Posted (edited)
2 hours ago, Budja said:

Pitanje za Ruxu i Vinija.

Jer postoji sansa da Rodzersara ispusi za Ligu Sampiona?

imaju vrlo zeznut raspored do kraja, a ovaj idiotski isforsiran lažni nastavak sezone očigledno dosta više odgovara čelsiju i junajtedu. pošto se igra svaki drugi dan koliko vidim, a rodžersara nije ni približno u mogućnosti da menja između kola koliko inferiorniji menadžeri i zadrži ikakvu razinu

ukratko ne jer brendan :fantom:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
28 minutes ago, Lancia said:

Cak i kad mi je dosadno, ostavim komentar koji ima smisla. Junajted se do smesnog iskljucenja nije video na terenu protiv strasnog Norwicha. a sad da vidimo tvoj doprinos iz dosade:

U kom svetu (osim trolovanja) je povlacenje sa obe ruke sa ledja protivnickog igraca koji ispred sebe ima samo golmana = smešnom isključenju?!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...