Lancia Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 2 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Бруно се показује као топ појачање Osvojicete opet LE.
Cane Vukic Prebranac Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 1 minute ago, Majo said: Osvojicete opet LE. Не вјерујем да ће се Евертон квалификовати за ЛЕ али ко зна
renne Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 2 minutes ago, Majo said: Osvojicete opet LE. Može Ja bih bio prezadovoljan A i kvota je 6
John Coltrane Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Satara Otamendi udara po nozi Freda u 16, Din kartonira Freda. Jeben ti mater matoru izlapelu!!!
John Coltrane Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 (edited) 17 minutes ago, ArleKino said: Hm, a kad sam rekao takvo nešto? Oprosti ako sam te pomesao sa nekim, ali sam bio ubedjen da si ga ti tako oslovio. Moracu da ronjam posle tekme edit: Na SKY su slozni da nije bio faul na B.Fernandesu koji je prethodio golu (bas me zanima kako oni zovu udarac sa ledja igraca koji ima loptu u posedu?!), ali da su vidjali penale svirane i za manje od starta Otamendija na Fredu. Edited March 8, 2020 by John Coltrane
kipo Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Ruksin pocinje ozbiljno da fali na ovim derbijima Kad se vraca uopste? Da objasni fenomen 60M Kansela..
Baldrick S. Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 On je banovan na 15 dana pre jeedno mesec i po a pretpostavljam da je do sad poceo da navija za Celzi jer je Lampard najveci a svi ostali prevare
Lancia Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 24 minutes ago, renne said: Može Ja bih bio prezadovoljan A i kvota je 6 Ma ne, mislio sam za sledecu godinu, ove ce osvojiti Sevilja
John Coltrane Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Nije strašno kako je izgledalo na prvi pogled. Ederson u autu, nadam se da će ga “probati” sa distance.
renne Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Prenos UTD - CITY I na SK4K, slucajno ukljucih Da, zbog Hrvatske, oni nemaju Nova sport
Mindaugas Žukauskas Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 (edited) 16 minutes ago, John Coltrane said: Oprosti ako sam te pomesao sa nekim, ali sam bio ubedjen da si ga ti tako oslovio. Moracu da ronjam posle tekme Ja ga jesam nazivao poor mans Ceballosem, vrlo moguće da sam ubacio i pridev rahitičan Edited March 8, 2020 by Mindaugas Žukauskas
Recommended Posts