kipo Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) Sefild opasan tim. Aguera povratnika saigraci pravo izbjegavaju 7 minutes ago, renne said: Posle titule, sledeće godine pulđani peti mmw Sledećih 30 Edited December 29, 2019 by kipo
Pokojni Ruxin Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 18 minutes ago, renne said: Posle titule, sledeće godine pulđani peti mmw a dobro da ne preterejumo baš, sasvim je realno da mogu da se umešaju u borbu za četvrto mesto i sledeće sezone. mislim prva tri mesta smo očito mi, brendan i ole, kontam biće ili oni ili murinjo to preostalo.
John Coltrane Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ima li kraja danu u kom se mora navijati za Arsenal, Live i Citi
radnik Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 daj ruxine skrin tabele. da ostane zabelezeno sta je citz stigao.
Redoran Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Gledao sam drugo poluvreme na Enfildu. Da li neko može da mi objasni kojom vlaškom magijom je Liverpul dobio ovu utakmicu?
copkillah Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 3 minutes ago, Redoran said: Gledao sam drugo poluvreme na Enfildu. Da li neko može da mi objasni kojom vlaškom magijom je Liverpul dobio ovu utakmicu? Jedna od najgorih utakmica Liverpula u PL u poslednjih godinu dana, možda i najgora.
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 22 minutes ago, Redoran said: Gledao sam drugo poluvreme na Enfildu. Da li neko može da mi objasni kojom vlaškom magijom je Liverpul dobio ovu utakmicu? Var, sudija, FA, masoni, iluminati, i delom što je Espirito Šanto odmarao dve najveće uzdanice.
kipo Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 1 hour ago, ArleKino said: Moyes se vratio u West Ham. Nije trebao ni odlaziti, realno. 24 minutes ago, copkillah said: Jedna od najgorih utakmica Liverpula u PL u poslednjih godinu dana, možda i najgora. Ja gledao prvo pol pazljivo, drugo ovlas, ali lpool igra fenomenalno non stop. Svabo je napravio frankestajna gladnu zver. Majmun je usao u tenak
porucnik vasic Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 6 hours ago, Pokojni Ruxin said: koliko je var i štojesigurnosigurnoje suđenje liverpulu sjebalo celu sezonu, da nije brendana tačno bih se lagano isključio do jula šta mi napraviše od nba-a, najgora sezona ikad Издржи Руксо. Само још пет месеци. 6 hours ago, John Coltrane said: Meni nista nije problematicno. 6 hours ago, John Coltrane said: Hocu da gledam fudbal, ne nacrtnu geometriju. Са нацртном ово везе нема. 5 hours ago, renne said: Posle titule, sledeće godine pulđani peti mmw У литар жестине да је ливерпул у прва два?
čekmeže Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 7 hours ago, Redoran said: Gledao sam drugo poluvreme na Enfildu. Da li neko može da mi objasni kojom vlaškom magijom je Liverpul dobio ovu utakmicu? Odbranom. Klopovi počeci u Engleskoj i utakmice na gol više kao protiv Noriča 4-5 su daleko iza nas. Sada se igra da se postigne gol, i onda posed i odbrana. Wajnaldum i Henderson sa odbranom su vrteli loptu do besvesti, pomoglo je što i gosti nisu nešto pritiskali. Kad je malo zaštekalo ušao Keita i zategao. Više puta se ove godine desilo da dobiju prvi gol , pa je onda vijanje i okretanje rezultata, ali nekih ubedlivih pobeda je malo, paradoksalno najveći rezultati u poslednje vreme su protiv najjačih, Sitija i Lestera.
Jean-Luc Picard Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 8 hours ago, copkillah said: Jedna od najgorih utakmica Liverpula u PL u poslednjih godinu dana, možda i najgora. Ne može biti gora od one protiv Votforda nikako.
Glass Joe Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 5 hours ago, čekmeže said: Odbranom. Klopovi počeci u Engleskoj i utakmice na gol više kao protiv Noriča 4-5 su daleko iza nas. Sada se igra da se postigne gol, i onda posed i odbrana. Wajnaldum i Henderson sa odbranom su vrteli loptu do besvesti, pomoglo je što i gosti nisu nešto pritiskali. Kad je malo zaštekalo ušao Keita i zategao. Više puta se ove godine desilo da dobiju prvi gol , pa je onda vijanje i okretanje rezultata, ali nekih ubedlivih pobeda je malo, paradoksalno najveći rezultati u poslednje vreme su protiv najjačih, Sitija i Lestera. Naravno, sto kaze Ferguson jaka odbrana ti donosi trofeje...i Miljanic je dok vodio Zvezdu imao recept za osvajanje lige - pobeda kuci, nereseno u gostima i eto titule
Recommended Posts