Pokojni Ruxin Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 koliko je var i štojesigurnosigurnoje suđenje liverpulu sjebalo celu sezonu, da nije brendana tačno bih se lagano isključio do jula šta mi napraviše od nba-a, najgora sezona ikad
John Coltrane Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 2 minutes ago, Aleksandar88 said: 4 minutes ago, John Coltrane said: NSS ce nekog nabosti glavom zbog VAR odluka. Kakva sprdnja Problematična ti prva odluka? Meni nista nije problematicno.
Pokojni Ruxin Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 3 minutes ago, Aleksandar88 said: 5 minutes ago, John Coltrane said: NSS ce nekog nabosti glavom zbog VAR odluka. Kakva sprdnja Problematična ti prva odluka? 1 minute ago, copkillah said: Ne kmečite, isto tako su i Firminu poništili gol.
Baldrick S. Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Nije niko od timova kriv za VAR, da se optuzuju. Jednostavno je: sudije i njihova pravila VAR-a su idiotska.
Weenie Pooh Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ali pogledajte ovaj snimak, užasno je što se svi prave da je moguće izmeriti ofsajd do u piksel. Jesu isto tako deterministički cenili i trenutak kontakt noge sa loptom tj. dodavanja? Naravno da nisu. Tu zaustave odokativno, a onda se položaj tela meri u nanometar. Debili. Nisam ništa sam zumirao, HD kadar (samo se sudija ublendovao iz sledećeg )
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Nije mi jasno zašto je toliko teško primeniti koncept koji imaju u NFL-u prilikom pregledavanja snimka. Odluka sa terena se menja samo ako je jasno i evidentno pogrešna. Ovo, kao i onaj poništeni gol Pukija juče je daleko od toga.
Miljenko Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Cini mi se da ovo povlacenje linije od ruke igraca, primenjuju samo u PL.
radnik Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 To je rame, valjda najistureniji deo kojim sme da se igra.
Miljenko Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Isti djavo. Nisam video da to gledaju u nekoj drugoj ligi (Spanija, Nemacka).
Weenie Pooh Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Kako rame, na slici gore vuku liniju od kolena Robertsona... i zaključuju da Kastrovo stopalo gazi preko te linije, valjda? Problem je što se uopšte ulazi u ta apsurdno precizna premeravanja kad im je zvanična margina greške nešto tipa 20 cm. Po engleskom običaju, sudije se prave da su svevideće i kad trče po terenu a i kad gledaju u monitor.
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Kako biste vi konkretno rešili taj problem? Ne svirati ofsajd ako je bio manji od 10cm? 20cm? A šta ako je na granici 20 i 21cm, pa opet može da se priča da li je na vreme stopiran frejm? Gomila kukumavčenja i prđenja, a pre bila drama kad im se tim pokrade za 20cm u eri bez vara. Odlučite se šta želite.
Pokojni Ruxin Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Kako biste vi konkretno rešili taj problem? Ne svirati ofsajd ako je bio manji od 10cm? 20cm? A šta ako je na granici 20 i 21cm, pa opet može da se priča da li je na vreme stopiran frejm? Gomila kukumavčenja i prđenja, a pre bila drama kad im se tim pokrade za 20cm u eri bez vara. Odlučite se šta želite. stari sistem je bio sasvim dobar - when in doubt daj prednost napadaču
radnik Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Odlučite se šta želite. Da Liverpool gubi, ali ne ide
radisa Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Kako biste vi konkretno rešili taj problem? Ne svirati ofsajd ako je bio manji od 10cm? 20cm? A šta ako je na granici 20 i 21cm, pa opet može da se priča da li je na vreme stopiran frejm? Gomila kukumavčenja i prđenja, a pre bila drama kad im se tim pokrade za 20cm u eri bez vara. Odlučite se šta želite. Meni je VAR dobar, smao da se tačno utvrde pravila... Kako se vidi trenutak upićivanja lopte i da li je to baš ovaj trenutak sa zamrzmutim kadrom? Razlika u odnosu na NFL je baš to, što tamo nije bitno kad je upućana lopta, a ovde jeste i mnogo je teže presuditi bez jasnih pravila, kako se to posmatra...
John Coltrane Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Hocu da gledam fudbal, ne nacrtnu geometriju.
Recommended Posts