Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Arle, ja sam zaista popizdio, saosjecam s tobom. Lampard opako uzeo drugo pol, ali sudija i Leno su dobili ovaj mec.

Posted
14 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ma da li je moguće da neko nije ponudio bar 38 miliona?! :rolleyes:

Lako je Junajtedu kad su Ole i Haaland zemljaci, i jedino je njemu Erling došapnuo tajni iznos otkupne klauzule :happy:

Posted

Ma bolje ce mu biti kod Favra u BVB, pa za 2 sezone eto ga u Bajernu.

Posted

Jorginho kara Pawsona, jebo mu on mrtvu mater. Čist drugi žuti mu oprostio, a onda lik dobio faul nakon kojeg je Chelsea izjednačio.

Grozna utakmica nakon što smo poveli, prepustili smo kontrolu u potpunosti. Onog momenta kad je Arteta izvadio Özila, utakmica je bila gotova jer su u vezi ostala tri igrača bez sposobnosti da zadrže loptu.

Posted
6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Lako je Junajtedu kad su Ole i Haaland zemljaci, i jedino je njemu Erling došapnuo tajni iznos otkupne klauzule :happy:

To, a još i tata Alf-Inge, poznat kao veliki poštovalac MUFC...

Posted

Gojko čita sastave voditeljki u studiju: Dendonker Mutinjo Vinagre, Vinagre je sirće ako nisi znala, e sad videćemo da li će biti kiselo za Liverpul...

Eto na šta su spali u pokušajima da održe predbožićnu neizvesnost oko titule.

Posted

Neuigran, bez samopouzdanja... bio je sasvim dobar prošle sezone dok se nije povredio, slično kao i Lovren i Matip. Sad kao juri neku formu jer nema ko drugi da igra.

Salahu prija kad se igra sa desetkom, ima uvek sa kim da odigra i zavrne u sredinu. Ali Lallana je u sličnom problemu sa formom kao i Gomez.

Posted

Ma znam, i ja ga upoređujem sa tim Gomezom prije povrede, ali prevelika mi je razlika nešto...

Salah i Mane zasad svaku loptu zadrže makar djelić sekunde predugo

Posted

Guraju liverpul... Priznali na VAR-u regularan gol :(

Posted

Ah, ipak. Ali zašto pola sata, jbt, vidjelo se iz aviona da je rame

Posted

Ja ne znam zašto im je trebalo duže od 15 sekundi da presude ovde.

Posted
Just now, radisa said:

Guraju liverpul... Priznali na VAR-u regularan gol :(

lako li je biti liverpulđanin, mi sitijevci sve zagledamo jel nas neko snima za skrivernu kameru kad god var donese ispravnu odluku u našu korist :sad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...