kipo Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Arle, ja sam zaista popizdio, saosjecam s tobom. Lampard opako uzeo drugo pol, ali sudija i Leno su dobili ovaj mec.
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 14 minutes ago, Weenie Pooh said: Ma da li je moguće da neko nije ponudio bar 38 miliona?! Lako je Junajtedu kad su Ole i Haaland zemljaci, i jedino je njemu Erling došapnuo tajni iznos otkupne klauzule
John Coltrane Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ma bolje ce mu biti kod Favra u BVB, pa za 2 sezone eto ga u Bajernu.
ArleKino Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Jorginho kara Pawsona, jebo mu on mrtvu mater. Čist drugi žuti mu oprostio, a onda lik dobio faul nakon kojeg je Chelsea izjednačio. Grozna utakmica nakon što smo poveli, prepustili smo kontrolu u potpunosti. Onog momenta kad je Arteta izvadio Özila, utakmica je bila gotova jer su u vezi ostala tri igrača bez sposobnosti da zadrže loptu.
Weenie Pooh Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Lako je Junajtedu kad su Ole i Haaland zemljaci, i jedino je njemu Erling došapnuo tajni iznos otkupne klauzule To, a još i tata Alf-Inge, poznat kao veliki poštovalac MUFC...
Weenie Pooh Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Gojko čita sastave voditeljki u studiju: Dendonker Mutinjo Vinagre, Vinagre je sirće ako nisi znala, e sad videćemo da li će biti kiselo za Liverpul... Eto na šta su spali u pokušajima da održe predbožićnu neizvesnost oko titule.
Weenie Pooh Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Neuigran, bez samopouzdanja... bio je sasvim dobar prošle sezone dok se nije povredio, slično kao i Lovren i Matip. Sad kao juri neku formu jer nema ko drugi da igra. Salahu prija kad se igra sa desetkom, ima uvek sa kim da odigra i zavrne u sredinu. Ali Lallana je u sličnom problemu sa formom kao i Gomez.
Pantelija jr Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ma znam, i ja ga upoređujem sa tim Gomezom prije povrede, ali prevelika mi je razlika nešto... Salah i Mane zasad svaku loptu zadrže makar djelić sekunde predugo
radisa Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Guraju liverpul... Priznali na VAR-u regularan gol :(
Pantelija jr Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ah, ipak. Ali zašto pola sata, jbt, vidjelo se iz aviona da je rame
Aleksandar88 Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ja ne znam zašto im je trebalo duže od 15 sekundi da presude ovde.
Pokojni Ruxin Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Just now, radisa said: Guraju liverpul... Priznali na VAR-u regularan gol :( lako li je biti liverpulđanin, mi sitijevci sve zagledamo jel nas neko snima za skrivernu kameru kad god var donese ispravnu odluku u našu korist
Recommended Posts