kipo Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Sve u svemu bas nelose. Super vazna 3 boda, protiv Arsenala u najjacem sastavu.
ArleKino Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 43 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Pelegrini više nije menadžer WHU. Nisam najbolje uhvatio jel dao otkaz ili ga je dobio. Dobio je otkaz. Mislim da ste prepisali našu objavu nakon odlaska Emeryja.
number_9 Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Sad sam video podatak da je Pelegrini potrošio oko 230 miliona na pojačanja. Tuga je na šta ta ekipa liči.
John Coltrane Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 7 minutes ago, copkillah said: kad god sam gledao MU, imao sam utisak kao da na Džejmsa svaki tim ima neki pik, da ga bukvalno svi tuku Nema tu puno mudrosti, visok 170cm a tezak 70kg, brz ko vetar-kako ga zaustaviti nego tucom. Problem je sto nema "kredita" kod sudija inace da se na svaki start svira zuti bila bi druga prica. Naravno, kad kazem svaki start, mislim na ovo sto smo i veceras gledali, svaki ostar start koji zasluzuje zuti. 6 minutes ago, kipo said: Sve u svemu bas nelose. Super vazna 3 boda, protiv Arsenala u najjacem sastavu. Cak je i Matic delovao pristojno, izgleda je i Ole shvatio da mu ipak trebaju utakmice da bi bio pravi. Fred sve bolji i bolji. Sjajno se snalazi sa loptom i kad mu ne ostave celu livadu.
napadaj Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Nema kredita i zato što je 2-3 puta simulirao kad je tek došao u Junajted.
John Coltrane Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 6 minutes ago, napadaj said: Nema kredita i zato što je 2-3 puta simulirao kad je tek došao u Junajted. Kako da ne. Svako ko je 2-3 puta simulirao na pocetku sezone ima za kaznu da trpi batine sledecih izmedju 4-12™ utakmica. Valjda su samo Zaha, Grilis i Medison (mozda i Rashford) medju vise puta fauliranim igracima od Dzejmsa ove sezone.
kipo Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 9 minutes ago, John Coltrane said: Fred sve bolji i bolji. Sjajno se snalazi sa loptom i kad mu ne ostave celu livadu. Blesavo, ali moze se reci da su njegove bolje partije prilicno stabilizovale igru Junajteda.
John Coltrane Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Cekaju se Middle, Jeremija i ostali znalci...
napadaj Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 20 minutes ago, John Coltrane said: Kako da ne. Svako ko je 2-3 puta simulirao na pocetku sezone ima za kaznu da trpi batine sledecih izmedju 4-12™ utakmica. Valjda su samo Zaha, Grilis i Medison (mozda i Rashford) medju vise puta fauliranim igracima od Dzejmsa ove sezone. Jasno je da je mali nenormalno brz i prodoran, ali naravno da ima veze i sa tim, pamte se takve stvari.
Gylfi Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Nije ni simulirao, oba puta je bio kontakt. Evo jedan video, sećam se da je drugi žuti bio na 16 i još očigledniji kontakt.
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Meni je ipak "utisak nedelje" mali Williams. Deluje mi da će biti odličan igrač.
John Coltrane Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 22 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Meni je ipak "utisak nedelje" mali Williams. Deluje mi da će biti odličan igrač. I on simulira™
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Xhaka misteriozno propušta tekmu "zbog bolesti", sumnja se na Berlinitis™
Recommended Posts