John Coltrane Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Jao kakvih pola sata, pa trebalo je biti bar 4:0 do sad!!!
Baldrick S. Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Murinjova igra. Protivnik ima 28 suta u okvir gola, tekma se zavrsi 1:1
ArleKino Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kad se setim da su ljudi ovde poredili Raša sa Velbekom Velbek kad bi pokušao da šutne kao Raš, polomio bi obe noge Pa i lomio ih je. Tj. oba koljena. Spursi k'o da nisu ni došli na meč. Mou krenuo u kompresiju vremena, sad je third game syndrome.
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kad se setim da su ljudi ovde poredili Raša sa Velbekom Velbek kad bi pokušao da šutne kao Raš, polomio bi obe noge brate ovde ljudi nisu ni originalnog rašoa nikad cenili, ne veruj pppu ništa kad piše o engleskim igračima. ni hendo se ne ceni još uvek, mislim... mislim ne veruj pppu generalno ama baš ništa kad piše o fudbalu, ali valja dodatno naglasiti agresivno i ponosito nemanje pojma kad pričamo o mrskim ostvrljanima. Edited December 4, 2019 by Pokojni Ruxin
James Marshall Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Je li ovaj Fred igrač Raje Božovića pa ima mjesta uprkos kurčevoj igri kad god sam ga gledao?
John Coltrane Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Pa pre par kola smo primili isti gol Samo je tad ispao Lindelof.
Mindaugas Žukauskas Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Čisto da se pomene i da ovakva kontrola lopte Dele Alija nije sa ove planete
Weenie Pooh Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) 29 minutes ago, čekmeže said: Liverpulov sastav kao da igraju prvo kolo Audi kupa. Ne znam šta misli, odmara ih za Brighton Bournemouth? Edited December 4, 2019 by Weenie Pooh
Baldrick S. Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Iskreno, Salahudin ne igra nista posebno. Firmino ajd. Henderson valjda bio nesto bolestan, Keita ako potrci ima da se povredi...
John Coltrane Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 "Velicanstvena asistencija Manea" by Gojko vinjaus. @liverpuldjani Sta je odlucio Klop za Liga Kup/FIFA Cup? Jel nije odlozeno ovo prvo?
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Ne znam šta misli, odmara ih za Brighton Bournemouth? što da ne, bournemouth je 4 pozicije iznad na tabeli i plus tu tekmu igraju u gostima
189- Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 40 minutes ago, Bustin said: Stream za Chelsea? http://givemereddit.stream/soccer/chelsea-vs-burnley grealish je 1 djubre.
Baldrick S. Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Sta je odlucio Klop za Liga Kup/FIFA Cup? Jel nije odlozeno ovo prvo? Sve se igra u razmaku od 24 sati. Ostavlja decu kuci, ide sa prvim timom u Katar. Verovatno u23 trener je menadzer
Recommended Posts