Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

Utd vec napravio izmenu. Roho umesto Tanzebea :isuse: Pocelo kao prosle godine.

• Replies 9.3k
  • Views 556.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Jbt,kakva postava,Sanderlend da pozavidi

Otpao Tuanzebe Roho in :isuse:

To je to, gubimo 4:0 na HT.

Just now, Zlurad said:

Utd vec napravio izmenu. Roho umesto Tanzebea :isuse: Pocelo kao prosle godine.

Mind Games! 

giphy.gif

Znaci,ovako izgleda pakao,Rojo u sredini

Pakao je kad koristis piratski iptv, sve radi kako treba do prve sekunde a onda svi nestanu :inn:

Eee čekaj, a gde je onaj kakoszove, onaj što im je iz Čelsija došao?

Zar su i Fred i McTominay ispred njega u rotaciji? A bio im je kapiten, ako se dobro sećam.

• Author
Just now, Weenie Pooh said:

Zar su i Fred i McTominay ispred njega u rotaciji? A bio im je kapiten, ako se dobro sećam.

U neka ljepša, Mourinhova vremena.

Just now, ArleKino said:

U neka ljepša, Mourinhova vremena.

:cry:

Evo ga sad Specijalni, objašnjava kako Man Utd mora da igra na srce - ne na kvalitet jer ga nemaju, ne na taktiku jer su i tu slabiji, nego hrabro & srčano. 

Gledajuci postave, Lpool ce darmar praviti po sredini. Nije da inace ne bi po cijelom terenu..

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kupi si kalendar. 

e stvarno, taj bio najbolji zadnji vezni na svetu prva 2 meseca kad je došo u junajted, šta li se desilo

sećam se kad sam reko nešto u fazonu da se čelsi i nije toliko zajebao što ga je pustio jer nije dovoljno mobilan za ono što je kontara furao, pa pola foruma skočilo na mene...mislim dal postoji manje kontroverzna izjava glede matića od "nije baš najpokretljivi igrač na svetu" :lolol:

Pereira je uspeo da usere 2 potencijalno opasne sanse za manje od 15minuta. 

otkad vam pricam za matica, ali ne, beowl i onaj kreten ne propustaju priliku da me prozivaju sto sam, pazi sad, kritikovao srpskog igraca. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout