Weenie Pooh Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Vihorni Milner umesto Manea, valjda da povuče kontru...
radisa Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Za ovaj gol bi Fabinha nalupao u svlačionici....
Pokojni Ruxin Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 28 minutes ago, Pokojni Ruxin said: kako stoje el-ghazi-wesley-lažni trezeguet na listi najboljih ofanzivnih trojaca svih vremena? pitam za drugara nema na čemu arle
Bogotac Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Ovako se gubi titula,sramota od igre u 2 poluvremenu
radisa Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Just now, Bogotac said: Ovako se gubi titula,sramota od igre u 2 poluvremenu Baš, cekali su kraj od 60 minute... Meni ne ide u glavu Fabinjova kretnja kod gola Kantea... U modernom fudbalu odustaje od praćenja igrača i to na 20 metara od gola... To je da ga zakuješ za klupu...
čekmeže Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Dobro, može i njega neko da pređe, tu je neko iz odbrane trebao da izađe na šut. Čelzi zaslužio bod, but Adrijan.
Baldrick S. Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Od kad su se "pomirili" Salah i Sadio Liv ne moze krstenu akciju u napadu da napravi. Bolje da ostanu posvadjani barem bi davali golove. Losa tekma danas, puno srece i Adrijan,
Meazza Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 1 hour ago, MiddleClass said: Ovo za Rasforda ces da izvines. Prvi sam ga zvao kesom... Stani u red majstore.
Pokojni Ruxin Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 svaka čast momci, velika je hrabrost potrebna da se mladi engleski talenat proglasi balvanom na ppp-u
Weenie Pooh Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 46 minutes ago, radisa said: Meni ne ide u glavu Fabinjova kretnja kod gola Kantea... U modernom fudbalu odustaje od praćenja igrača i to na 20 metara od gola... To je da ga zakuješ za klupu... Pa pobegao mu je, to se dešava, ali mora neko da preuzme umesto što ga puštaju da se prošeta kroz sredinu i opali. Sad malo neka odmore starteri, da se oprobaju Hrvati, Švajcarci, i sitna deca protiv faux-Wimbledona, pa revitalizovani na Sheffield.
ArleKino Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 Od svih stvari najnevjerovatnija je da je ovaj Arsenal u Top 4 nakon 6 kola umjesto na dnu tabele sa gol-razlikom -7. Aubameyang bukvalno sam drži tim svojim golovima na površini. Danas je i Guendouzi napadački odigrao odlično drugo poluvrijeme, izmislio je penal solo-prodorom. Chambers je osmislio drugi gol, Auba treći. Pepe zasad djeluje kao lošija kopija Gervinha, ali eto, valjda ga ovaj gol digne.
čekmeže Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Salah upisao još 1 asistenciju, toliko o njegovoj sebičnosti.
Recommended Posts