Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

I u VAR sobi su isti takvi Klatenberzi i zato nece to nikad biti nista bolje od ovoga sad. Sad ofsajdi vise nisu problem, ali meni licno to nikada i nije bio problem.

• Replies 9.3k
  • Views 552.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Kakav zmaj KDB. 

Ne pamtim ovoliko praznih mesta na St.Džejmsiz parku, kažu oko 10k...Valjda se i Ešliju bliži kraj

Bojkot u toku.

Jbt, West Ham - Man Utd i niđe nikog... Ništa kačenje sastava, loženje, džinksovanje...

Otišao topic u kurac.

Nema na SK 1,2,3 pa nema ni ljudi. 

Od Mate ocekujem magiju.

Bolji ManU, samo ništa konkretno... Rašford je u kontri 1 na golmana reagovao kao baba...

Ustrojio ga Rajs lagano.

Napadamo ali jalovo.

Rašford je užasan igrač, mozga bez, sećam se kad sam prvi put došao na forum, oštro sam ga iskritikovao, svi su skočili na mene, a lepo se i i onda, kao i sada videlo da nema (fudbalsku) inteligenciju. Ipak, ostaje da se nadamo da će nešto uraditi na ovoj utakmici jer drugog nemamo, svi ostali strelci su ili povredjeni ili prodati.

Generalno je katatstrofalan tim koji smo izveli, povrede su nas baš desetkovale, valjda će se nešto skrpiti za Arsenal...

Edited by Jeremija

Jedva nađoh prenos na Kodiju, izvesni bugarski program Diema Sport 2...dobra slika :thumbsup:

Ali cime je VanBisaka “šprican”, covek 4 puta za pola sata stize na levu stranu da zatvori Jangove “rupe”- mali ce biti paklen igrac.

On 22. 9. 2019. at 13:03, Mercuzzio said:

Jbt, West Ham - Man Utd i niđe nikog... Ništa kačenje sastava, loženje, džinksovanje...

Otišao topic u kurac.

nije topik ošo u k, nego jedinstvo

Odličan je Van Bisaka, pogotovo za standarde na koje smo na toj poziciji zadnjih godina navikli.

Slika na SK4 standardno katastrofalna, vidi se koliko smo propali, ranije bi sigurno bili ili na kecu ili dvojci.

Dokle je Šo aut?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout