Mindaugas Žukauskas Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Odavno nisam gledao muškiju utakmicu. Baaaš se onako fino peglaju
Meazza Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 12 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Odavno nisam gledao muškiju utakmicu. Baaaš se onako fino peglaju Nisam gledao ovo izdanje CA, ali obicno se tako sudi u Juznoj Americi.
Miljenko Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Varira obicno od sudije do sudije, no ovde kao da su se dogovorili da pustaju ostriju igru. Kao neko ko najvise gleda Spance i Nemce, mene to prilicno nervira. Na stranu gomila penala koja nije sudjena za igranje rukom. Cemu onda VAR uopste. U pomenutim ligama bi bila sudjena 2+ penala po utakmici za onakve blokove (verovatno i u Italiji).
Mindaugas Žukauskas Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Nije mi smetalo suđenje uopšte, dapače. Samo sam iskomentarisao fizikaliti, bukvalno nije bilo mekanog duela na celoj tekmi, sve je prštalo.
Miljenko Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Nocas nije bilo sumnjivih situacija. Argentina je pokusala sa nesto cvrscom igrom od starta, no napred su ponovo zatajili, a bilo je pitanje vremena da odbrana napravi neki propust. Brazil nikada nije igrao ruznije po meni, no to daje rezultat (bar u lokalu). Veceras tek sledi cvrstina, posto Cile i ne igra drugacije.
Giggsy Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 Odlicna tekma Chile-Peru, brat-bratu 10-15 sansi. Smehotresan drugi gol, ali zasluzeno Ipak, sad ako Brazil ne uzme nek ugase savez Argentina nek jede govna
Miljenko Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Glupi sudija. Sta sve nije svirano tokom turnira i sada ovde masu kartonima.
MiddleClass Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Mesi je svoje izlaganje završio jako...“Ovaj kup se igra za Brazil, iskreno se nadam da se sudije i ljudi iz VAR sobe neće mešati i da će pustiti Peru da se takmiči, ali čisto sumnjam“. koliko patnje...
Recommended Posts