June 28, 20195 yr Ma, znam da im je Mesi sastavljao™ tim na proslom SP i da uvek imaju neke nepoznate likove u prvih 11, ali ovo je bas bizar. ADM na klupi takodje. Jel ova lopta izasla napolje kod centarsuta pre gola?
June 28, 20195 yr Nisu ponovili onaj pokusaj centarsuta Mesija. U Evropi bi vec sudili dva penala ( evo sada jos jedne situacije ).
June 28, 20195 yr Author Slabo pratim zbog kosarke, sad sam se fokusirao dok je tamo poluvreme. ADM je igrao prvu i bio je kriminalan. Ovako sasvim dobro funksionise. I Lautaro je odlican igrac, bio je i u prijateljskim odlican za repku, evo i gol je opet dao Edited June 28, 20195 yr by Giggsy
June 28, 20195 yr Argentina je mnogo mrljava u zavrsnici. Znam da su igraci umorni, ali da Mesi i Aguero ne mogu jednom da izlome odbranu protivnika je bas meh.
June 28, 20195 yr Pre toga dva penala nije sudio za Argentinu. Trebaju da sprece da sudija moze da preinaci VAR. Nema trika da on vidi bolje od nekoliko ljudi u studiju.
June 28, 20195 yr kod Venezule čevorica koja su igrala finale u20 svetskog prvenstva pre dve godine. između ostalog golman koji je kiksnuo jbg mogli bi da napadnu kvalifikacije za 2022. samo još kad bi našli nekog umesto smarača Rondona
June 29, 20195 yr Author Ti bi samo Nemacku, ne moze Razbucacemo Brazil 1:0 u nekom mrtvilu. Kanidja Lautaro zabija u 89. minutu na pas Messija Edited June 29, 20195 yr by Giggsy
June 29, 20195 yr Nadam se da ce ipak biti zanimljiv mec. Ovo do sada je bilo dosadno preko svake mere.