June 21, 20195 yr Author Ma zakacio je Cavani njega kad je zatego da sutne. A za penal za Japan si u pravu, pre je ono bio penal sto puta
June 22, 20195 yr Author Alexis resio da zabija samo za repku. A golmanova reakcija Mrtvi Chile se seta grupom
June 22, 20195 yr Brazil je nekada bio sinonim za leprsavu igru, a sada igraju ovo smaranje. Da imaju samo balvane u ekipi, razumeo bih defanzivnu orijentaciju.
June 22, 20195 yr 41 minutes ago, Miljenko said: Brazil je nekada bio sinonim za leprsavu igru, a sada igraju ovo smaranje. Da imaju samo balvane u ekipi, razumeo bih defanzivnu orijentaciju. Pa nije im los ucinak za tu defanzivnu orijentaciju.
June 22, 20195 yr Danas su odigrali bolje. Prve dve utakmice su bile kriminalne. Uvek imam utisak da mogu vise, bar njima ne fale kvalitetni igraci.
June 23, 20195 yr 37 minutes ago, Giggsy said: Super zasad Sta super bohte, Qatar ladno mogao da im umuva gol, evo sad stativa...
June 24, 20195 yr Author 11 hours ago, Giggsy said: Super zasad Ma ja sam bio ironican, ali na kraju i Kolumbija ispostovala pa su cak i drugi. Sad Venecuela, u polufinalu verovatno show protiv Brazila
June 25, 20195 yr Author Suarez Da ga nema trebalo bi ga izmisliti Na kraju Japan izduvao za to mesto u 1/4 finalu
June 28, 20195 yr Jel moguce da Dibala uopste ne igra? Sad ukljucio Arenu, ovaj debil prica kako je "Venecuela pokazala da ume da igra fudbal"