fancy claps Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 meni je moj prvi trener reko nesto sto nikad nisam zaboravio, ovako ide: tim nije skup najboljih pojedinaca vec skup pojedinaca koji najbolje funkcionisu kao tim. mislite o tome. btw, danas setam kuce i cujem klinca koji drugu preteci porucuje: zavrsices ko vasa micic!
Joe D Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 16 hours ago, fancy claps said: meni je moj prvi trener reko nesto sto nikad nisam zaboravio, ovako ide: tim nije skup najboljih pojedinaca vec skup pojedinaca koji najbolje funkcionisu kao tim. mislite o tome. jel ti to rekao nakon sto te je izostavio iz tima?
copkillah Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: Baš duboko. Pametan čovek taj prvi trener. Da li je rekao da je nekad potrebna i sportska sreća da bi se pobedilo?
fancy claps Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 5 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: А јесте ко скуп неких баба, има неку несрећу да нам навучете на врат haha nemoj se bojati. ako sam nesto naucio o kosarci to je da - opet cu citirati mog trenera: kao i u ljubavi, srecu (tzv. sportsku srecu) moras da zasluzis
Kole_No Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Mudrost sirio taj trener, nema sta. Jedino cega se secam od mog je kako urla "jel ti jaaasno, smradu jedan?!" 😞
Кристофер Лумумбо Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 nikad necu zaboraviti reci mog trenera: opet si isao da igras tombolu do 2 ujutru!
theanswer Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 meni je moj rekao da ne igram bič volej pred utakmicu ali avaj i džordan je igrao golf pred finale OI
goofs Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 nama je nas voleo da odmila kaze da smo paraplegicari, onako izmedju "jbmlitimilumamicuupcku". gud tajms.
theanswer Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 23 minutes ago, Kole_No said: Mudrost sirio taj trener, nema sta. Jedino cega se secam od mog je kako urla "jel ti jaaasno, smradu jedan?!" 😞 ja se sećam fensijevog kad je imao iste ispade, a jednog mu je saigrača čak i davio na utakmici
fancy claps Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 2 minutes ago, Host said: Bogdana? imas pm.
ToniAdams Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 bigej se pmuje sam sa sobom. mislio sam da ne moze dublje da se sunovrati.
theanswer Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 9 minutes ago, Host said: Bogdana? Nije moje da pričam o tome.
Lord Stef Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Nama trener imao obicaj da kaze "trcite krugove dok se ne vratim" pa se onda zapije u bircuzu ispred i dodje posle sat i po. Sto je imalo i dobrih strana, moram da priznam, nikad u zivotu nisam bio u takvoj kondiciji.
ToniAdams Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 35 minutes ago, Lord Stef said: Nama trener imao obicaj da kaze "trcite krugove dok se ne vratim" pa se onda zapije u bircuzu ispred i dodje posle sat i po. Sto je imalo i dobrih strana, moram da priznam, nikad u zivotu nisam bio u takvoj kondiciji. jel prvi trener?
Recommended Posts