Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Tri suta u 20 sekundi... i sva tri puta blokiran igrac Radnickog :D

Klupa obecava...

Klupa: Popović, Gajić, Vulić, Ivanić, Gobeljić, Vukanović i Krstović.

Posted

Kanjas ce da se iznervira i sam izadje kad shvati s kakvim degenericima igra. Posalje odlican pas napred Simicu, ovaj vrati stoperima na prvu, posalje Jovancicu, isto, posalje Pavkovu, on posle pola sata shvati da lopta ide njemu i oduzme mu je stoper, psoalje benu, ovaj se iznenadi.

Posted

Ovde fudbalsku igru razumeju Kanjas. Degenek i Ben...ostali su izgubljeni u vremenu i prostoru.

Posted

Kanjas je odlicno, odlicno pojacanje.

Posted

Vidi se da ume, no treba imati sa kim.

Ipak 1-0.

Posted (edited)
8 minutes ago, Jozef K. said:

Ima li kakav link?

Evo da se ne jedis

Edited by Milosh76
Posted

skoci, daj gol glavom... 

Posted
Evo da se ne jedis

Hvala. Ja sam našao neki YouTube prenos.
Posted
13 minutes ago, harper said:

Kanjas je odlicno, odlicno pojacanje.

Baš sam hteo istu stvar da napišem, ono što je falilo Jovičiću svaka lopta ide napred i pre svega precizno. Ima odličan pregled igre. 

Posted

Steta sto se Jovicic povredio, on i Kanjas bi bili mnogo bolja opcija od Kanjasa i Jovancica. Spanac je top igrac, ima odlican pregled igre i jako dobar pas po zemlji, jedino kad nista nije uspevao da uradi s loptom je kad su igraci ispred njega hodali nezainteresovani za utakmicu i krili se od pasa. Zander kakav god da je uzivanje je gledati beka koji ume da centrira tacno i s odredjenom namerom. Bukvalno svaki centarsut unutra je gadjao i pogodio igraca, mislim da su mu samo jedan skinuli stoperi Radnickog.

Ostalo klasika.

Posted

Degenek stoper, Kanjas ispred, Marin iza Boacija, Ben na krilu/poluspic... ima to da bude fino... Samo da ih povrede zaobidju

Pankov ne deluje lose.. Jovancic nesto bolji. Simic igrac manje.

Posted
2 minutes ago, fandorin said:

Baš sam hteo istu stvar da napišem, ono što je falilo Jovičiću svaka lopta ide napred i pre svega precizno. Ima odličan pregled igre. 

Precizno i taman dovoljno ostro da moze da se lako primi a da ne moze da se sece. Skolovan igrac, jebi ga. Strasno je kolliko su ti strani igraci tehnicki superiorni u odnosu na nase kad su u pitanju ti osnovni elementi igre. Tacno po pasu, prijemu, centarsutu i tim stvarima mozes da vidis ko od Zvezdinih igraca nije odrastao u nasoj ligi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...