Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Hoce kljuse petom da ga da. :laugh:

Posted

Šta znam, meni se ovo više sviđa nego ono što smo igrali jesenas. Jedino je zadnja linija nesigurna...

Posted

Ben dobar.

Morali smo voditi...

Posted

Poslije početnih pola sata ispitivanja pulsa, prograli smo dobro i napravilo se par ozbiljnih napada, šteta, mislim da se moglo nešto ubaciti u stojketovu mrežu.

Posted

Ubismno ih od batina.  Trebalo je da vodimo.  Ovi iz Graficara + Ben su majstori. 

Posted

Odbrana nesigurna i nervozna. Jovancic los, Gavric i Ben uz Nikolica odlicni.

Bolje delujemo nego u proslim derbijima, samo gol fali

Posted

Koja su oni karina kad ih mi ovako jalovi ucimo fudbalu?!

Posted

TV komentatori malo navlace za Partizan;  tu i tamo pominju kako je opasan.  Partizani jos nisu uputili sut u okvir gola i samo jedan sut pored gola i to frljoka sa 35 m. 

Zvezda je u dosadasnje tri utakmice pod Stanovicem odigrala slabije drugo poluvreme nego prvo.  Nadajmo se da tako ne odigraju danas.

Posted

Kerov kurac su obe ekipe... 

Mi nesto cvrsci i angazovaniji nego u Milojevim derbijima, ali individualno nikad tanji, posebno sad sa raspalim Vukanovicem u spicu. Sta reci kad nam je momak iz Graficara daleko najbolji igrac.

Mirise na iks, ako ih Milunovic ne casti nekom minijaturom, a cini se da je raspolozen za tako nesto.

Posted

Sto se ovo pusta tandr aaaaaa tandr aaaa na poluvremenu?

Posted

Samo se bojim da se Vukanović u ovoj magli ne izgubi na autokomandi, ih fule..

Posted

Jovancic ima zuti, gresi i jos se sabanise sa klupom grobara.

Posted

A jebo li te Stankoviću Vukanović, da te jebo 300x. Jebote, ladno Milun najopasniji špic Partizana, a Vukan najpouzdaniji im štoper.

Posted

Morace Jovicic da udje, nema ko drugi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...