Gutterball Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Šta znam, meni se ovo više sviđa nego ono što smo igrali jesenas. Jedino je zadnja linija nesigurna...
Ćenta Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Poslije početnih pola sata ispitivanja pulsa, prograli smo dobro i napravilo se par ozbiljnih napada, šteta, mislim da se moglo nešto ubaciti u stojketovu mrežu.
Dimitrije Posted March 1, 2020 Author Posted March 1, 2020 Ubismno ih od batina. Trebalo je da vodimo. Ovi iz Graficara + Ben su majstori.
Milosh76 Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Odbrana nesigurna i nervozna. Jovancic los, Gavric i Ben uz Nikolica odlicni. Bolje delujemo nego u proslim derbijima, samo gol fali
John Coltrane Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Koja su oni karina kad ih mi ovako jalovi ucimo fudbalu?!
Dimitrije Posted March 1, 2020 Author Posted March 1, 2020 TV komentatori malo navlace za Partizan; tu i tamo pominju kako je opasan. Partizani jos nisu uputili sut u okvir gola i samo jedan sut pored gola i to frljoka sa 35 m. Zvezda je u dosadasnje tri utakmice pod Stanovicem odigrala slabije drugo poluvreme nego prvo. Nadajmo se da tako ne odigraju danas.
FPLS Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Kerov kurac su obe ekipe... Mi nesto cvrsci i angazovaniji nego u Milojevim derbijima, ali individualno nikad tanji, posebno sad sa raspalim Vukanovicem u spicu. Sta reci kad nam je momak iz Graficara daleko najbolji igrac. Mirise na iks, ako ih Milunovic ne casti nekom minijaturom, a cini se da je raspolozen za tako nesto.
Zico Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Sto se ovo pusta tandr aaaaaa tandr aaaa na poluvremenu?
Ćenta Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Samo se bojim da se Vukanović u ovoj magli ne izgubi na autokomandi, ih fule..
John Coltrane Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Jovancic ima zuti, gresi i jos se sabanise sa klupom grobara.
hrkljush boys_2 Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 A jebo li te Stankoviću Vukanović, da te jebo 300x. Jebote, ladno Milun najopasniji špic Partizana, a Vukan najpouzdaniji im štoper.
Recommended Posts