Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Sad bio sa Banetom u Mitraji, reko jel dolazis, on se smeje i kaze videcemo. 

Bane Ivanović?

Pa nije valjda došlo dotle da razmišlja i o Zvezdi.

Kažu da mudrost dolazi godinama a on ih ima veoma puno.

Za penzionera!

Ali  ako ga niko drugi neće hoće Zvezda. Neće on ni tražiti više od 800.000 Eura platu al da se ne cima puno, i kasnije mesto negde u klubu.

prava sitnica .-..za Zvezdinu upravu.

Posted (edited)

Cestitale nam uje iz uefe blagdane. 50k po dzepu zbog krsenja ffp... nista je to za Terzu madjiju. :fantom:

Edited by MiddleClass
Posted
On 22.12.2019. at 20:57, LeBron said:

Inace ce biti jako zabavno citati gluposti oko prelaznog roka.

Kurir nam dovodi Balotelija :rolleyes:  , naravno sve preko veza Dekija Stankovica

Reveal hidden contents

:ajde:

zurnal prati i podize za kvarezmu i kuzmanovica... 

Posted

Još Perica i Njeguš...ako su ga pustili iz pritvora,pa da gazimo!

Posted

Novi kondicioni trener crveno-belih biće Federiko Panonćini, piše Informer. Reč je o treneru koji je radio u Romi, Černomorecu, Interu, Udinezeu, Panatinaikosu, Sparti iz Praga, a poslednji angažman mu je bio u Fudbalskom savezu Italije.

Posted
10 hours ago, MiddleClass said:

Cestitale nam uje iz uefe blagdane. 50k po dzepu zbog krsenja ffp... nista je to za Terzu madjiju. :fantom:

Neko ko je imao na leto 5 stranaca  i kupi još pet dobro stoji sa finansijama.

Saće da vidimo ko će još da dodje

Posted
On 25.12.2019. at 7:01, Milosh76 said:

Novi kondicioni trener crveno-belih biće Federiko Panonćini, piše Informer. Reč je o treneru koji je radio u Romi, Černomorecu, Interu, Udinezeu, Panatinaikosu, Sparti iz Praga, a poslednji angažman mu je bio u Fudbalskom savezu Italije.

Деки потврдио:

Što se tiče stručnog dela, sa Panonćinijem sam sarađivao 2012. u Interu, pa posle toga u Udinama, on je potom obišao svet, radio za Fudbalski savez Italije. Nije se mnogo razmišljao kada sam ga pozvao. Dolazi danas oko 12 da završimo pregovore i srećan sam što će biti deo mog tima“, rekao je Stanković.

Posted

Evo, stigao jedini znalac iz Bostona moji, znaš to dobro koji.

Posted

Пробао Мита да буде духовит.

Posted

Izgleda da se Decembarskitm vratio u Kayseri. Neki očajnički pokušaj je u pitanju jer su posle jesenjeg dela sezone zakucani za dno tabele i smeši im se ispadanje.

Posted
1 hour ago, Redoran said:

Izgleda da se Decembarskitm vratio u Kayseri. Neki očajnički pokušaj je u pitanju jer su posle jesenjeg dela sezone zakucani za dno tabele i smeši im se ispadanje.

Шта то њему треба.

Posted

braco cigani i sestre ciganke, neka bude borba neprestana... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...