Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

2 hours ago, John Coltrane said:

Sad bio sa Banetom u Mitraji, reko jel dolazis, on se smeje i kaze videcemo. 

Bane Ivanović?

Pa nije valjda došlo dotle da razmišlja i o Zvezdi.

Kažu da mudrost dolazi godinama a on ih ima veoma puno.

Za penzionera!

Ali  ako ga niko drugi neće hoće Zvezda. Neće on ni tražiti više od 800.000 Eura platu al da se ne cima puno, i kasnije mesto negde u klubu.

prava sitnica .-..za Zvezdinu upravu.

Cestitale nam uje iz uefe blagdane. 50k po dzepu zbog krsenja ffp... nista je to za Terzu madjiju. :fantom:

Edited by MiddleClass

On 22.12.2019. at 20:57, LeBron said:

Inace ce biti jako zabavno citati gluposti oko prelaznog roka.

Kurir nam dovodi Balotelija :rolleyes:  , naravno sve preko veza Dekija Stankovica

Reveal hidden contents

:ajde:

zurnal prati i podize za kvarezmu i kuzmanovica... 

Još Perica i Njeguš...ako su ga pustili iz pritvora,pa da gazimo!

Novi kondicioni trener crveno-belih biće Federiko Panonćini, piše Informer. Reč je o treneru koji je radio u Romi, Černomorecu, Interu, Udinezeu, Panatinaikosu, Sparti iz Praga, a poslednji angažman mu je bio u Fudbalskom savezu Italije.

10 hours ago, MiddleClass said:

Cestitale nam uje iz uefe blagdane. 50k po dzepu zbog krsenja ffp... nista je to za Terzu madjiju. :fantom:

Neko ko je imao na leto 5 stranaca  i kupi još pet dobro stoji sa finansijama.

Saće da vidimo ko će još da dodje

On 25.12.2019. at 7:01, Milosh76 said:

Novi kondicioni trener crveno-belih biće Federiko Panonćini, piše Informer. Reč je o treneru koji je radio u Romi, Černomorecu, Interu, Udinezeu, Panatinaikosu, Sparti iz Praga, a poslednji angažman mu je bio u Fudbalskom savezu Italije.

Деки потврдио:

Što se tiče stručnog dela, sa Panonćinijem sam sarađivao 2012. u Interu, pa posle toga u Udinama, on je potom obišao svet, radio za Fudbalski savez Italije. Nije se mnogo razmišljao kada sam ga pozvao. Dolazi danas oko 12 da završimo pregovore i srećan sam što će biti deo mog tima“, rekao je Stanković.

• Author

Nije Radakovic!?  Auuuuu!

Evo, stigao jedini znalac iz Bostona moji, znaš to dobro koji.

Пробао Мита да буде духовит.

Izgleda da se Decembarskitm vratio u Kayseri. Neki očajnički pokušaj je u pitanju jer su posle jesenjeg dela sezone zakucani za dno tabele i smeši im se ispadanje.

1 hour ago, Redoran said:

Izgleda da se Decembarskitm vratio u Kayseri. Neki očajnički pokušaj je u pitanju jer su posle jesenjeg dela sezone zakucani za dno tabele i smeši im se ispadanje.

Шта то њему треба.

braco cigani i sestre ciganke, neka bude borba neprestana... 

Neka bude šta biti ne može

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout