Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kosanovic ce se vratiti u Omladinski skolu, odakle ga je Milojevic doveo u strucni stab

Posted
29 minutes ago, levi said:

jel spominjao Kosanovića?

ne, to je to od strucnog staba + kondicioni; nas, italijan ili mozda oba. 

kod nas je kljucna motivacija i kondicija jer u prvom delu sezone odigramo 10 utakmica vise od premijerligasa koji igra i evropu. deki donosi motivaciju, ako ubodu sa kondicionim bice ovo dobro. ne znam dal je mislio na radakovica, nadam se da jeste. pitanje je doduse dal bi se on odrekao olimpijade zbog nas... 

Posted

Ili nek nadje nekog mladjeg, kao ovog Milojevica sto je dovukao iz Svedske...

Taman pravi svoj buduci strucni stab

Posted
6 hours ago, Moća said:

Moze neko da okaci spisak prodaja klinaca u poslednje tri sezone?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Božićna rasprodaja ili "crni petak" rasprodaja?

Posted

Fudbalski klub Crvena zvezda oštro je demantovao pisanje medija da je danas prodala jednog od svojih najtalentovanjih omladinaca, Miloša Pantovića u Mančester siti.

Posted

E, sad je na vas red Milose da se izvinite sto ste povodom neproverene vesti osuli paljbu ne samo po Terzicu nego i po svim fudbalerima u klubu koji nisu po vasoem ukusu.

Inace, da li je moguce da je kondicion trener Radakovic jedini u Srbiji koji je kvalifikovan za taj posao, ili niko ne zna nekog drugog? 

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Fudbalski klub Crvena zvezda oštro je demantovao pisanje medija da je danas prodala jednog od svojih najtalentovanjih omladinaca, Miloša Pantovića u Mančester siti.

Prodaće ga sutra... :fantom:

Posted (edited)
1 hour ago, Milosh76 said:

Pa dečko je maloletan. Ko zna ima li ikakav ugovor.

Nije uspelo očito iz nekih razloga

Edited by Draganče 79
Posted

Mozda zato sto jos nije poceo prelazni rok :D

Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

E, sad je na vas red Milose da se izvinite sto ste povodom neproverene vesti osuli paljbu ne samo po Terzicu nego i po svim fudbalerima u klubu koji nisu po vasoem ukusu.

Inace, da li je moguce da je kondicion trener Radakovic jedini u Srbiji koji je kvalifikovan za taj posao, ili niko ne zna nekog drugog? 

:lolol:

sram ga bilo, kako je i mogao pomisliti da je vest da terzan prodaje novog zvezdinog junosu tacna

da odemo sad svi zajedno ispred terzica kleknemo i molimo za oprostaj

tebi je dimitrije bas dosadno, pa  nas jebuckas sa bezbedne udaljenosti dok ova bagra ovde krade i unistava sve cega se dohvati

Posted
8 hours ago, Micko8 said:

Dejan Stankovic je najbolji novogodisnji poklon koji je Partizan  mogao da dobije . 

+29

Posted

Vala niko nije djelovao kao poklon za rivala kao Savo, pa eto grobari se kunu u njega. 

Posted
11 hours ago, pbg12345 said:

@Milosh76kapiram ja zasto oni kupuju, ne kapiram zasto mi prodajemo

odnosno, naravno da kapiram zasto terza zavaljuje sve sto moze

samo konstatujem koliko je to pogubno

a podjednako je poguban i izostanak bilo kakve reakcije zvezdinih navijaca

Ne mozemo na dva fronta. Cekaj Covica da resimo

Posted
Vala niko nije djelovao kao poklon za rivala kao Savo, pa eto grobari se kunu u njega. 

Upravo tako, treba čoveku dati šansu... Na kraju krajeva, uzevši u obzir koje su sve druge lokalne kombinacije mogle da se dese, ovo je super. Ima ime i imidž koji može da pomogne još više usponu kluba (pod uslovom da ih proprati sa koliko toliko pristojnim rezultatima). Koliko god sam zahvalan Miloju na postignutim rezultatima, činjenica je da smo stigli do momenta gde su porasla očekivanja, i što se tiče igre i rezultata, koje teško da bi mogli da očekujemo da će ovaj roster da ispuni. Ovako se Miloju pružila mogućnost da ostane upisan kao legenda kluba, a Zvezdi i Stankoviću da resetuju očekivanja javnosti, u skladu sa njegovim trenerskim iskustvom i trenutnim stanjem u klubu. Naravno, uzevši u obzir koliko smo prokleti kao nacija, ta očekivanja će se jako brzo izmaknuti kontroli, posle par većih pobeda (ili poraza)... Iz nekog svog ličnog ugla, na jučerašnjoj promociji Stankovića u Medija Centru sam čuo komentar jednog od matorih novinara, koji mi je rekao da odavno nije video ovakav hype na predstavljanju trenera/igrača kod nas. Sve u svemu, između novinara i "slučajnih prolaznika" (uključujući i mladih majki sa decom) cifra je sigurno bila oko 300+pax506d78518dd1fa0094a5ee6037167028.jpg

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...