Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Navodno postoji ponuda za Erakovica od strane Totenhema...

:lolol:

sve ti jebem

kao da sutra ne postoji

Posted

Mi jedino i mozemo da prodamo klince od kojih treba da se formira i covek i sportista...ko ce da kupi Jovancica/Simica koji je sve "naucio" i nema sta da se ispravlja kod njega. Od radnih navika, do zivotnih navika, preko treninga i slicno.

Zasto bi neko kupio Pavkova koji mora da nauci da trci pravolinijski, da stopuje loptu, da se ne lakta u skoku?... kad moze klinca od 17-18 godina koji sve to tek treba da uci ili da se ima vremena da se ispravi pogresno nauceno.

Posted

Pa i ne postoji.

Bane, otkad su mu skinuli traku je persona non grata,vece su sanse da ode u Real nego kod nas da zaigra

Posted (edited)

@Milosh76kapiram ja zasto oni kupuju, ne kapiram zasto mi prodajemo

odnosno, naravno da kapiram zasto terza zavaljuje sve sto moze

samo konstatujem koliko je to pogubno

a podjednako je poguban i izostanak bilo kakve reakcije zvezdinih navijaca

Edited by pbg12345
Posted (edited)

Pa mi prodajemo, jer ne mozemo prodati Pavkova. Boacija, Bena, Ivanica, Milunovica, Babica, Jovancica, Jovicica, Jevtovica... Nego samo Erakovice, Pantovice, bracu Ilic,. Burmaze, Gavrice i ostale klince do 18-19 godina. Za njih postoje ponude, za ove navedene ne!

Inace reaguju navijaci, zato na utakmice Prvenstva dodje 5000 ljudi umesto 15000 sto je bio pre par godina sezonski prosek...

Ne reaguju na prodaju, jer vecina i ne zna ko je Pantovic ili Erakovic, reaguju na druge svinjarije Terzica i kompanije.

Edited by Milosh76
Posted

Miloše, to je bila realna priča posle 10 godina van Evrope, bez realnih prihoda itd

Sad kad im je Miloe napravio par destina miliona € čistih para, ne moraju više da trguju decom, mogli bi da sačekaju da naprave fudbalere od njih, pa onda da prodaju

Posted

Nisam ni rekao da je Terzic razuman covek... to sto ti kazes rade razumni ljudi, a ne Terzic i kompanija...

Predstavljanje Dejana Stankovica...uzivo

Posted (edited)

deki kaze, fali mu jos kondicioni. ako ubede radakovica da se odrekne olimpijade zbog nas bice odlicno.

sad kaze da na toj poziciji pregovaraju sa jednim nasim i jednim italijanskim trenerom...

Edited by Bright Billy
Posted

Moze neko da okaci spisak prodaja klinaca u poslednje tri sezone?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Prodaš klince, dovedeš 10 prosečnih stranaca, provizija i sa jedne i sa druge strane. Terza je stvarno car. 

Posted

Dejan Stankovic je najbolji novogodisnji poklon koji je Partizan  mogao da dobije . 

Posted

On je uvek voleo da daje poklone Partizanu, nema razloga da ne nastavi tako...

Posted
5 hours ago, Bright Billy said:

deki kaze, fali mu jos kondicioni. ako ubede radakovica da se odrekne olimpijade zbog nas bice odlicno.

sad kaze da na toj poziciji pregovaraju sa jednim nasim i jednim italijanskim trenerom...

jel spominjao Kosanovića?

Posted

Nije pomenuo Kosanovica.  Zao mi je.  Mozda Kosanovic ima svoje planove.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...