Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Mislim da cemo posle vodjstva Totenhema da gledamo Vulica umesto jednog od zadnjih veznih i Boacija kao drugog napadaca, kao protiv Olimpijakosa.

Posted

Koliko srece imaju Grci, sve u golmana ide.

Posted

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Jovančić, Petrović - Garsija, Marin, Van La Para - Pavkov. 

Klupa: Popović, Pankov, Vulić, Boaći, Žander, Simić, Kanjas. 

Na klupi dosta igraca koji mogu da doprinesu promeni taktike i toka meca. Mozda je to bio cilj, mada mi je cudno sto nema Tomanea, a tu je Simic, recimo

Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Ne znam cemu to prozivanje.... Kanjas je doveden zbog ovakvih utakmica, a Njegos Petrovic je odigrao ni 90 minuta na ovom nivou. Milos ne zna dovoljno o fudbalu, samo iznosi misljenje, bez ikakve provokacije, sto sa tobom nije slucaj.

Daj bre Milose, nemoj da se odmah uozbiljis k'o prase kad piski.  Primi salu muski.

Posted

Razumem ja razne sale, ali ovu zaista nisam shvatio. Ali prihvatam, ako je zaista bila sala

:thumbsup:

Posted

ako ništa drugo, niko ne može da se požali da Garcia i Vanlapara nisu dobili dovoljno minuta. iako skoro ništa do sada nisu uradili da ih opravdaju

Posted

2 minutes ago, Miljenko said:

Koliko srece imaju Grci, sve u golmana ide.

Pa zar nam nisu braca?  Kapija 7, pravoslavlje, iste klupske boje, i sve ostale bitne stvari. Nije valjda da cemo da navijamo za svapski tim? 

Posted

Naravno, ako Bajern dobije, to je nama korak ka prolecu u Evropi

Posted

Aaaaa, tako.  A ja mislio da je to bratimljenje sa Olimpijakosom iziztinski.

Posted (edited)

Dimitriju hakovan nalog!

Glen Hodl odusevljen Pavkovim.

malo podsecanje na tekmu sa Liveom i storija o stadionu sa sve tunelom i tenkom. 

Edited by John Coltrane
Posted

Odoh da predajem.  Kada se vratim, nadam se da Zvezda vodi a da je Oli izgubio.

Posted
24 minutes ago, Dimitrije said:

Aaaaa, tako.  A ja mislio da je to bratimljenje sa Olimpijakosom iziztinski.

Gosn dimitrije, dans ste baš nešto hafifni

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...