Dimitrije Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 Pronasao sam na Livescore. Ako je taj sastav greska, drago mi je.
pantelia Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Totenhem: Gazaniga, Vertongen, Sančez, Son, Kejn, Lamela, Sisoko, Ali, Orije, Ndombele, Dejvis. Klupa: Ostin, Vinks, Dajer, Lo Selso, Fojt, Eriksen, Moura. Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Vulić - Garsija, Marin, Van la Para - Tomane. Klupa: Popović, Ivanić, Pavkov, Babić, Žander, Njegoš Petrović, Vukanović.
Jozef K. Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Dobro je. Ovde je suštinski problem Gobeljić. Sve ostalo je očekivano.
levi Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 sat vremena pre početka se predaju sastavi, pre toga ni Miloje ne može da da bude siguran koji će biti sastav meni je i VLP iznenađenje, ali ajde plaćeno je, neka igra
Dimitrije Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 17 minutes ago, levi said: sat vremena pre početka se predaju sastavi, pre toga ni Miloje ne može da da bude siguran koji će biti sastav meni je i VLP iznenađenje, ali ajde plaćeno je, neka igra Posto je Boaci povredjen, VLP igra. Ja nisam jos uvek zadovoljan kako on igra (kada nema prostor ispred sebe i brzinu tupi sa loptom i gubi se u besmislenim driblinzima i obicno gubi loptu). Cak bih pre pozeleo Vukanovica umesto njega, ali VLP ima bolji pedigre, igrao je u Engleskoj i nadam se da zaigra bolje nego sto je dosada odigrao u Zvezdi. Vukanovic je prilicno ogranicen igrac ali dobra mu je osobina sto ne tupi mnogo kada ima loptu i direktno napada gol.
Dimitrije Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 I zaboravih, ako moze dobar link bio bih zahvalan.
čekmeže Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 2 minutes ago, Dimitrije said: I zaboravih, ako moze dobar link bio bih zahvalan. http://y6stream.club/watch/tottenham-hotspur-vs-crvena-zvezda/ Ako možete da izbacite aorist bio bih zahvalan.
Frank Pembleton Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Ovo što gledam na areni kasni malo al zaista ne mogu ovu PTC ekipu da slušam jbga... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 O jbmti...Iznenadio Kejn? ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts