Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

jbt,Jovancic:vesala:

• Replies 10.8k
  • Views 782.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

SaSrećom sestre i braćo cigani

Lik na MCZ forumu objavio sliku zapada, 20 min pre pocetka

161047171c195d876769bc157e0ac9a7.jpg

praznih mesta kolko hoces, mi nismo nasli nikog da mu poklonimo jug viska... 

Max 35000 ljudi ima

Jbg,antifudbal i bratsko moronisanje niko nece da gleda,imaju ljudi iskustvo sa basketa

I ja sam to pomislio

Opa,braca sa B postavom,zanimljivo

On 1. 10. 2019. at 18:52, Bogotac said:
Jbg,antifudbal i bratsko moronisanje niko nece da gleda,imaju ljudi iskustvo sa basketa
Nece niko da ga prave na majmuna sa cenom karata. Da je ista cena kao prosle godine bilo bi prepuno.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

On 1. 10. 2019. at 18:57, Moća said:

Nece niko da ga prave na majmuna sa cenom karata. Da je ista cena kao prosle godine bilo bi prepuno.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sever je pun, to je bitno... Ko jebe ljude koji gledaju fudbal, bitno da su navijači™ tu...

Eto im ga sever pa nek prave predstavu sa svojom bracom. Zvezdasa ocekivano malo, cene karata su bezobrazno visoke.

• Author

Neki solidan protok ako moze

On 1. 10. 2019. at 18:52, Bogotac said:

Uzasno iskustvo. 

Izgleda je pao neki dogovor ovde. Jel ovo ton na rtsu malcice brzi od slike?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout