Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

• Author

Moja zena  ne moze da dobije srpsko drzavljanstvo jer ne zivi u Srbiji 5 godina bez prekida.

• Replies 10.8k
  • Views 779.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

7 minutes ago, Dimitrije said:

Moja zena  ne moze da dobije srpsko drzavljanstvo jer ne zivi u Srbiji 5 godina bez prekida.

Vasa zena, dragi profesore, nema vezu tamo gde treba. Takodje cenim da nije profesionalni sportista, foto model i slavna glumica. Tako je to u Srbiji.

• Author

Srpska je snaja, malo li je?

1 minute ago, Dimitrije said:

Srpska je snaja, malo li je?

Bojim se da ni vi niste profesionalni sportista, foto model i slavni glumac, samo tamo neki naucnik i profesor na prestiznom americkom univerzitetu. Kad su pa takvi u Srbiji bili na ceni.

1 hour ago, Bright Billy said:

jebes ga, sto ne isforsiraju marinu i boaciju drzavljanstvo... 

Fond za nove kocke preusmeriti u štampanje pasoša. Ionako nam ponestaje stanovništva.

2 minutes ago, Goranz said:

Fond za nove kocke preusmeriti u štampanje pasoša. Ionako nam ponestaje stanovništva.

Trebalo je Ebesiliju da daju pasos, taj bi nam povecao natalitet ocas posla.:D

Izgleda da su gadno preveslali Bena. Po njegovim rečima, dogovorili prelazak iako se njemu nije išlo iz Zvezde, ipak nekako prihvatio, pa puklo na relaciji klub-klub i posle svega ga nisu prijavili za CL. 

To mi tako lici na nas...

genijalnu transfer politiku vodimo...

24 minutes ago, MiddleClass said:

To mi tako lici na nas...

Znam ja nas, jebo ti nas by Branko Čopić.

Kako ide prodaja karata za LŠ?:Jova:

Vrhunski...  u Veru 5*0.33 Hajnekena dobijas kartu.. dele na Play radiju, deli NIS ako kupis gorivo za 5000 dinara, najskuplje naravno...

Navodno oko 20.000 paketa sa sve sponzorskim je prodato... sto znaci oko 10.000 je kupljeno

Verujete li da će Marakana biti rasprodata za sve tri utakmice i pored više cene ulaznica?

- Više smo nego ubeđeni da će stadion biti rasprodat, ogroman broj ljudi se svakodnevno raspituje na koji način može doći do karata - zaključio je Pantović.

Резултат слика за stefan pantović

12 minutes ago, Milosh76 said:

Vrhunski...  u Veru 5*0.33 Hajnekena dobijas kartu.. dele na Play radiju, deli NIS ako kupis gorivo za 5000 dinara, najskuplje naravno...

Navodno oko 20.000 paketa sa sve sponzorskim je prodato... sto znaci oko 10.000 je kupljeno

genijalna transfer politika je ocigledno samo segment jos genijalnije poslovne politike... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout