Baldrick S. Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 2 hours ago, Milosh76 said: Marin, Garsija, Kanjas, Boaci, Tomane, Zander, Krstovic i Ben A imamo i u Graficaru par komada, pa omladinci... Izmedju 6 i 66 zavisi koga pitas Zar Marin nema dvojno drzavljanstvo?
Dimitrije Posted September 14, 2019 Author Posted September 14, 2019 Dvojno drzavljanstvo je vrlo retko osim u slucaju nekoliko zemalja (npr. SAD i Ceska).
Baldrick S. Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Znam da jeste, uglavnom Nemci traze odricanje prvog da bi dobili Nemacko al mislim da sam procitao negde jos kad je dolazio u Zvezdu da rekoh da pitam
John Coltrane Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Pre 2 sezone sam VLParu imao u PL fantaziju, jbt, sad ga ovaj cita na Areni.
Dimitrije Posted September 14, 2019 Author Posted September 14, 2019 2 minutes ago, Zlurad said: Znam da jeste, uglavnom Nemci traze odricanje prvog da bi dobili Nemacko al mislim da sam procitao negde jos kad je dolazio u Zvezdu da rekoh da pitam On kad bi primio srpsko automatski bi se time odrekao nemackog drzavljanstva, osim ako drzave nemaju bilateralni ugovor o priznavanju dvojnog (kao Ceska i SAD).
Baldrick S. Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Cini mi se da ni SAD nema takav deal, mislim da samo Izrael ima pravo na direktno dvojno. Ko zna kako je registrovan. S obizorm da gastosi obicno ne uzimaju pasos nemacke a da je rodjen u SFRJ verovatno je dobar deo zivota igrao sa tim pasosem pa se eventalno ili odrekao sfrj soske ili uzeo drugo drzavaljstvo kao perspektivni mladi igrac. Nisu Nemci mnogo gadljivi na to. No, da ne gusim temu.
Dimitrije Posted September 14, 2019 Author Posted September 14, 2019 Ima. To izmedju SAD i tadasnje Cehoslovacke Prve republike uspeo je da izdejstvuje Tomas G. Masarik.
Milosh76 Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Strasno... kroz "sumu nogu".. dobar gol 1-0 za indjiju Kakav je Holandjanin?
Baldrick S. Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Elem, mislim (cak sam siguran) da se u football manageru se Marin vodi kao "domaci" igrac. Mora se menja to
John Coltrane Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Gajic iz okreta izbio po sredini ravno na ovog iz Indjije, golcina.
Timmi Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Ali kakva definicija alibi sudjenja. Svira vrlo upitan prekrsaj i onda ga udalji 3-4 metra da ne bude bas na idealnom mjestu za slobodnjak. I to radi vec drugi put.
FPLS Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Fino igra Indjija, zasluzeno vodjstvo. Nisu se povukli ni posle gola. Milojeva jalova nepovezana banda nastavlja po starom. Pavkov je maltene njihov treci stoper, nicemu ne sluzi na terenu.
Recommended Posts