Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Terza oce da proglasi Marina za 7.  Zvezdinu zvezdu. :isuse:

Posted
23 minutes ago, MiddleClass said:

Related image

Posted
36 minutes ago, MiddleClass said:

Ta prica o "Zvezdinim zvezdama" je zavrsena u Bariju, 1991. godine, kada je tim prerastao tu navijacku instituciju. Zvezda ima 5 igraca koji su obelezili najbolji deo njene istorije i tu je kraj te price, danas je nemoguce u Srbiji stvoriti uslove da bilo koji od igraca ima takvu ulogu u timu i reputaciju medju navijacima u kontinuitetu od 10+ godina. Ono sto ide Marinu u prilog je da je daleko najbolji igrac u svojoj generaciji, istinski vodja ovog tima i igrac koji pravi razliku, ali Zvezda vise nije taj klub da moze da proizvodi i zadrzi igrace i karaktere top klase koji ce obeleziti jednu epohu kluba svojim igrama. S tom "proizvodnjom Zvezdinih zvezdi" je verovatno trebalo prestati jos pre nego sto je Piksi postao 5. Zvezdina zvezda a igraci ostajali u klubu tri-cetiri godine maksimalno.

Nemam pojma odakle ti ta ideja da Terzic namerava da proglasi Marina za 7. Zvezdinu zvezdu, on je i sam vise puta izjavio da to nije posao uprave vec navijaca i da to sto bi uprava nekog proglasila za legendu kluba ne znaci nista, niti bi se primilo. A kakvi su nam ovi najglasniji navijaci bolje je da se tako nesto uopste i ne pominje, jer bismo zavrsili s idejama da se u Zvezdine zvezde promovisu igraci poput Nenada Milijasa ili Vujadina Savica.

Posted

Piksi je bio kod nas 4 sezone ukupno

Posted

ali nisu Milove novine objavile nego Vučelićeve

Posted
Just now, levi said:

ali nisu Milove novine objavile nego Vučelićeve

U cemu je razlika?:D

Nema potrebe praviti neku preveliku pricu oko toga, to je ionako interna stvar Zvezde i njenih navijaca. Kao sto rekoh, tim iz Barija je jednostavno prevazisao tu sada vec detinjastu pricu o "Zvezdinim zvezdama" i vec tada je trebalo prestati s tim. Druga su vremena u fudbalu, kakvi god igraci danas da igraju u Zvezdi oni ne mogu da budu na tom nivou identifikacije s klubom kao sto su bili Rajko, Dzaja, Seki i Pizon. Meni ne deluje daleko od mogucnosti da Terzic iz nekih svojih marketinskih razloga, ili mozda da bi navukao Marina da karijeru zavrsi u Zvezdi, napravi takvu glupost ali sam je izjavio bar dva puta da sam ja cuo da se uprava time nece baviti. OK, Terzic je patoloski lazov pa i nema toliko veze sta izjavljuje, niti se na to covek moze osloniti, ali ako oni budu napravilli na Upravnom odboru ili Skupstini tu odluku zavrsice se kao s onom Lukicevom budalastinom, da sam sebi dodeljuje titulu Zvezdine zvezde skrivajuci se iza tima u kojem je bio zadnja rupa na svirali. Koncept "Zvezdinih zvezda" je prevazidjen i stvar je klupske istorije, to vise nista ne znaci.

Sto se Deja tice, nije bilo teorije da on bude proglasen za Zvezdinu zvezdu dok se Dzajic pita u klubu i pretpostavljam da je to glavni razlog zasto se uvek uznemiri kad se potegne prica oko toga. Sve i da sujetni Dzajic nije stopirao te price nije bilo realno da iz tog tima jedan igrac bude proglasen za Zvezdinu zvezdu, bar njih trojica (Dejo, Robi i Pancev) su podjednako mogli da budu kandidati. Ne bih da dodajem nesto sto mi se cini da je realno ali u ovakvom klubu kakav je danas verovatno ne pomaze ni to sto nijedan od njih trojice nije Srbin.

Posted

Зашто је Џаја стопирао за Деја? Нисам упознат са детаљима.

Posted

Džaja je valjda i Piksija sabotirao da ga ne prestigne po broju tekmi za reprezentaciju.

Posted
2 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Зашто је Џаја стопирао за Деја? Нисам упознат са детаљима.

Za Dzajica postoji samo jedna legenda Zvezde i srpskog fudbala a to je - Dragan Dzajic.

Posted
2 hours ago, harper said:

Ah, sad mi je jasno otkud ti ta glupost. Manje citanja Milovih novina i bice lakse.

Vijesti su opozicioni medij. :)

No nebitno. Bolje Terza sa pojuri Sajbera nego ovim da se bavi. :fantom:

Posted

Zar nije vec tzv Sever proglasen za 7. Zvezdinu Zvezdu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...