adasevic Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) Najveci kvalitet mu je brzina. Danas il moras da budes bas zajeban tehnicar ili prosto moras da budes bas brz... Videcemo. Inace, Cavric je otpao jer je Slovan trazio 2,5M Sto se karata tice, skuplje su nego Bajernove i Totenhemove... Jedna utkamica iz npr 1. reda u UCL u Minhenu kosta 100e. Najluksuznije mesto kod nas a da nije loza je zapad vip, gde za jedan mec treba da se plati 20k dinara, sto je malo manje od 200e. Duplo skuplje karte od svaba pa neki maju 10 puta vecu prosecnu platu ako ih nije sramota... Slicno je i sa Totenhemom, mislim da je tamo za nijansu skuplje... Inace, UEFA je uveli ili ce da uvede pravilo da gostujuce karte ne mogu da kostaju vise od 70e. To bi znacilo da ce npr Bajernovi navijaci gledati utakmicu na Marakani jeftinije nego pola domaceg stadiona... Toliko o realno pravednim cenama. Poskupljenje za istok i zapad je 100%, a za zapad vip nema bas poskupljenje jer su prosle godine delili ta mesta, ali 60k je zlocin, a ne mnogo. Lep je zapad vip, samo sto je jedina bitna pogodnost zapravo malo lepsa stolica (sa akcentom na malo, obicna plasticna koja se podigne kad ustanes ko u bioskopu). Da bude duplo skuplji od zapada... Videcemo dal ce biti nekih promena na ovu temu, ali iskrenu sumnjiam da ce stadion biti rasprodat... Sever i jug ce biti krcati, po zapadu i istoku ce da se seire Nemci, Englezi i Grci... mi ko da smo se zaduzili 20m a ne prihodovali iste... Edited August 31, 2019 by adasevic
levi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 (edited) Quote Mogao si da ga vidis da si gledao Hadersfild u Premijer ligi. Dao je tri gola u Premijer ligi, sto je za tri gola vise od celog naseg tima. tri puta više nego ceo naš tim https://youtu.be/rrVMC8XEKmE?t=290 Edited August 31, 2019 by levi
čekmeže Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 10 minutes ago, adasevic said: Najveci kvalitet mu je brzina. Danas il moras da budes bas zajeban tehnicar ili prosto moras da budes bas brz... Videcemo. Inace, Cavric je otpao jer je Slovan trazio 2,5M Sto se karata tice, skuplje su nego Bajernove i Totenhemove... Jedna utkamica iz npr 1. reda u UCL u Minhenu kosta 100e. Najluksuznije mesto kod nas a da nije loza je zapad vip, gde za jedan mec treba da se plati 20k dinara, sto je malo manje od 200e. Duplo skuplje karte od svaba pa neki maju 10 puta vecu prosecnu platu ako ih nije sramota... Slicno je i sa Totenhemom, mislim da je tamo za nijansu skuplje... Inace, UEFA je uveli ili ce da uvede pravilo da gostujuce karte ne mogu da kostaju vise od 70e. To bi znacilo da ce npr Bajernovi navijaci gledati utakmicu na Marakani jeftinije nego pola domaceg stadiona... Toliko o realno pravednim cenama. Poskupljenje za istok i zapad je 100%, a za zapad vip nema bas poskupljenje jer su prosle godine delili ta mesta, ali 60k je zlocin, a ne mnogo. Lep je zapad vip, samo sto je jedina bitna pogodnost zapravo malo lepsa stolica (sa akcentom na malo, obicna plasticna koja se podigne kad ustanes ko u bioskopu). Da bude duplo skuplji od zapada... Videcemo dal ce biti nekih promena na ovu temu, ali iskrenu sumnjiam da ce stadion biti rasprodat... Sever i jug ce biti krcati, po zapadu i istoku ce da se seire Nemci, Englezi i Grci... mi ko da smo se zaduzili 20m a ne prihodovali iste... sve +1 na cenu karata klasično domaće korišćenje prilike i deranje. Još se ovde to opravdava.
harper lee Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 54 minutes ago, levi said: tri puta više nego ceo naš tim https://youtu.be/rrVMC8XEKmE?t=290 Marin jedan, Van Lova 3 = tacno tri puta vise. Marin se ne racuna.
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/aod-zvezda-nema-para/ sirotiljo i bogu si teška
samo_opusteno Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 @adasevicSlazem se da nece prodati karte. Ljudi vole Zvezdu ali ne vole da neko ko je proklet za parama koristi tu ljubav da namakne jos koji milion jer mu nije dosta 100 miliona koliko ce uzeti za 2 godine.Na kraju cemo imati prazna mesta u LS a uz normalne cene mozemo prodati 2 puna stadiona.Ja cu uzeti paket za Arenu i basket, KK je nepravedno zapostavljen usled ovih uspeha FK a treba neko i to da gleda + 15 puta normalnija cena.
Milosh76 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 7 hours ago, tsva said: Marin, Para,Garcia, Tomane/Boaci, Kanjas. Koji otpada? Ako mene licno pitas, onda Para, a sto se tice Milojevica i njegovih ideja, saznacemo za tacno 2 nedelje. Mislim da ce u medjuvremenu i Boacija prodati negde...
simple red white Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Mateo je strašan potencijal ali je lagan za ove naše krljatore, iako je zujalica i agresivan vrlo često su ga igrači Vojvodine na snagu odnosili (sudija dozvoljavao) inače sjajan ubod. Onaj gol što ga uglavi neki da probaju 1000 puta ne bi pogodili ni korner zastavicu. Ovaj Holanđanin je svakako bolji od Čavrića i sličnih, samo je pitanje glave i kako će se prilagoditi.
Milosh76 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) Cene su prave za pakete za LS Sever: 12,000 dinara, Jug: 12,000 dinara, Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara, Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara, Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara, Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara, VIP zapad: 60,000 dinara, VIP 1: 90,000 dinara, VIP Galerija: 90,000 dinara. Popust za sezonce 50% Clan moze da kupi 1paket po punoj ceni, a sezonac jednu sa popustom i 2 po punoj ceni. Trudice se da sedista budu jedan pored drugog. Bezobrazluk! http://crvenazvezdafk.com/scc/vest/8921/Cene-paketa-ulaznica-za-Ligu-sampiona-sezoncima-50-popusta Edited September 1, 2019 by Milosh76
Milosh76 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Cene u Minhenu... Mi., 18.09.2019 (21:00) FC Bayern München - Roter Stern Belgrad Mi., 06.11.2019 (18:55) FC Bayern München - Olympiakos Piräus Mi., 11.12.2019 (21:00) FC Bayern München - Tottenham HotspurFür unsere Heimspiele wurden folgende Eintrittspreise festgelegt: Kategorie 1 100 € Kategorie 2 80 € Kategorie 3 60 € Kategorie 4 50 € Kategorie 5 30 €
Milosh76 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) Mislim da su pojedinacne cene... https://fcbayern.com/de/news/ticketing/2019/champions-league-vorverkauf-gruppenphase Edited September 1, 2019 by Milosh76
Bright Billy Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 dobro, ni to nije skupo za nemacke uslove... pitanje je samo za koju kategoriju navijaca su te karte; clanove kluba, sezonce... i koliko kostaju clanarine i sezonske karte.
Milosh76 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Mislim da oni imaju vise clanova nego sto je kapacitet Alijanc arene... a i sezonci su tu negde Cene su onda iste i kod nas i kod njih... 300e najskuplje, toliko je i kod nas Zapad Centar... samo sto su nam prihodi 5-10 puta manji..al ko to broji Moracu dobro da razmislim da li da kupim paket za istok... 15.000 dinara i na rate nije malo...
Recommended Posts