levi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Just now, tsva said: s obzirom na razliku u budzetu bolji su barem za klasu da vratimo Lalata?
harper lee Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Gobelja pratio koreografiju na zapadu dok je Vojvodina davala gol. Ali, kako ja mrzim ove seljacke klubove i seljacke publike. Od prvog minuta skakanje na svaku bogovetnu sudijsku odluku, kukumavcenje i prenemaganje igraca, cepanje po nogama kako neki nas igrac primi loptu, prava seoska idila iz nizih liga. Vojvodina se stvarno pretvorila u sranje od kluba.
tsva Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Just now, levi said: da vratimo Lalata? ne bi milo nista gore od ovoga jer je ovo negledljivo
Dimitrije Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 Garsijina igra je red dobrog, red loseg. Ima nerezonskih poteza posle kojih gubi loptu u situacijama kada Zvezda ima obecavajuci napad i teslimi Vojvodini kontru. Zander je tim za sebe, nekada klikne sa Zvezdinim igracima a nekada krene po svom nahodjenju da predribla nekog, bilo Zvezdinog, bilo Vojvodininog. Novi debitant u reprezentaciji nikako da opravda taj poziv. Mislim da je bio najslabiji u Zvezdinom timu. Najgori utisak, kao uvek, ostavlja publika.
Cane Vukic Prebranac Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Баш чуди, а такав господин им сједи на клупи.
harper lee Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 15 minutes ago, levi said: jbt koliko su neartikulisani ovi šutevi Jovančića Rekoh ja, profesionalni fudbaler koji ne zna da sutne loptu. Pet puta tezu loptu je Garsija pospremio po zemlji i to iz kontakta, da ne bude da je los teren izgovor. To je kad provedes u nekoj Vojvodini 28 godina zivota i odes u veci klub, osnovne stvari nije savladao covek.
harper lee Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 30 minutes ago, levi said: ko je dao loptu levo za Vukanovića, Milun? Jeste, Milunovic.
Dimitrije Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 25 minutes ago, harper said: Dakle, samo Pavkov moze da da gol tako sto promasi loptu, ona ga udari u stomak i ipak udje. Kao Gerd Miler svojevremeno
levi Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 inače jeste Milunović kreirao kod gola, dobro mi se učinilo. faul na sredini i Milun iz čistog mira krenuo napred, dobio loptu od Jovančića, zalomio jednog igrača i dao ključni pas levo za Vukanovića
harper lee Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 1 minute ago, levi said: inače jeste Milunović kreirao kod gola, dobro mi se učinilo. faul na sredini i Milun iz čistog mira krenuo napred, dobio loptu od Jovančića, zalomio jednog igrača i dao ključni pas levo za Vukanovića Milunovic ne samo da je to uradio nego je i ispokrivao sve brljotine Pankova i Degeneka. Degenek posebno igra lose, Zander ga je izludeo dole po levoj strani. Doduse, Gobeljic i Jovancic su Milunu na kraju dosli glave, tu koprodukciju nije uspeo da resi.
Dimitrije Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 18 minutes ago, levi said: jbt koliko su neartikulisani ovi šutevi Jovančića Ja mislim da onaj sut (oko metar iznad precke) nije bio tako los izbor. U sesnaestercu je bila poprilicna guzva, pa je morao da uputi visok sut. Meni je vise bio problematican Garsijin sut pred kraj poluvremena, jer je gol bio prilicno slabo zasticen; golman je bio postavljen blizu stative gde je Garsija sutirao.
Recommended Posts