Cash Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Treča sreča Juventus,Totenham, Dinamo Zagreb, Crvena Zvezda
Bright Billy Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 samo taj smrdljivi dinamo da ne izvucemo, sve ostalo je ok...
dragance Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 U snu mi se pojavio (dan pre revansa sa YB) da smo izvukli Lion i Marsej, ne mogu da se setim ko je bio treci. Znaci Lion nam upada sigurno. Dajte jos Celzi da se igramo i prezimljavamo u LS!
Ratamahatta Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Celzi se raspada, Zenit je najslabiji, Juventus nam nece napuniti grlo, njima 2-0 dosta. Ostali iz prvog sesira ce nas masakrirati kao prosle godine. Iz drugog Real, Atletiko, Napoli i Dortmund, ajoj. Iz treceg Leverkuzen, Valensija, Dinamo, Olimpijakos, ajoj. Verovatno nam je najbolje da izvucemo grupu s 2 azdaje i iz treceg sesira nekog s kim mozemo da se natezemo za prolece. Kao one grupe u Evroligi pre kad se islo dalje s 3-7. Ovde na simulatoru nismo izvukli nijednu takvu, ili smo vukli smehotres jacine Lige Evrope ili katastrofu kao prosle.
simple red white Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 11 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Изгледа да смо гледали различите утакмице, јер медији хвале Родића како је био маестралан, а буквално сваки напад Бојса је ишао по његовој страни, стално је био иза играча. више пута су саиграчи крпили туда. То што је асистирао за гол не значи да је бриљирао назад. Do te asistencije je bio očajan, ispadao kao iz voza, kasnio...neko je očito platio buregdžijama da ga nahvale.
napadaj Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/84698/vukanovic-mislio-sam-da-je-sala-da-predsednik-vucic-hoce-da-me-cuje
levi Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 (edited) daj ovog Hoaroa, ako ide Boaće i može Matić na pozajmicu, i onako ne igra, a i ko zna kad će videti CL u Mančesteru Edited August 29, 2019 by levi
Milosh76 Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 (edited) 10 minutes ago, Tsai said: Ide Boaci, vraca se Katai Gde si procitao tu divnu informaciju? Matic ima oko 6M evra godisnje plate...ako ManUTD pristane da placa 85% njegove plate... sto da ne Edited August 29, 2019 by Milosh76
assignment Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Ne znam u kakvom je stanju Katai, ali odlazak Bocka mi se nikako ne svidja. Neki mozda nisu zadovoljni sa Bockom ali sa nasim konceptom igre nebi nam ni znacilo da nam je Ronaldo licno u spicu. Mi ne stvorimo u proseku vise o 1,5 sanse po utakmici...
levi Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 8 minutes ago, Milosh76 said: Gde si procitao tu divnu informaciju? crvenazvezdainfo.com
Recommended Posts