Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

2 minutes ago, Bright Billy said:

sta aha, kad ti odgovara neka informacija onda su i jebene novosti relevantan izvor? 

ja sam siguran da taj tenkić Vukovara video nije, samo kažem da to nisu izmislili hrvatski mediji nego srspki

posle su skontali kako trpaju sami sebe i onda to editovali

• Replies 10.8k
  • Views 780.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

3 minutes ago, omiljeni said:

ja sam siguran da taj tenkić Vukovara video nije, samo kažem da to nisu izmislili hrvatski mediji nego srspki

posle su skontali kako trpaju sami sebe i onda to editovali

pitanje je ko je od koga prepisao, al svakako su to ista govna... 

69810890_2967233633318152_29276446016845

Ненад Стојановић Пурке?

5 minutes ago, Bright Billy said:

pitanje je ko je od koga prepisao, al svakako su to ista govna... 

nije pitanje jer su srpski mediji to prvi objavili

ok, onda je cela akcija dodatno gluplja... 

sasvim liči na Novosti, Telegraf i Alo da naprave priču da je tenk iz Vukovara, čisto za zadovolje svoju fantaziju

2 hours ago, MiddleClass said:

Kako ce mi milo biti kad Borjan i Degenek sjednu na tenk u 23h i krenu ulicama put Kni.. Kalemegdana da slave pobjedu sa najvernijima. 

A vi se jedite do ranih jutarnjih casova i provjeravajte jesu li postovali saobracajne propise. :fantom:

Zadnji put kad su zvezdini navijaci marsirali tenkom kroz beograd, njih dvojica su na traktoru dosli iz knina. Jado.

Толико о некој регионалној лиги. Четврт вијека након рата се овакве глупости дешавају. Не смијем ни замислити неки сусрет са Динамом или Хајдуком, пашће крв.

3 minutes ago, levi said:

sasvim liči na Novosti, Telegraf i Alo da naprave priču da je tenk iz Vukovara, čisto za zadovolje svoju fantaziju

ma verovatno su ovi koji su postavili tenk rekli novinaru da je tenk iz Vukovara, pa im je neko od gore objasnio da im je to kurčenje više u fazonu kao kad bi Njemci ispred svog stadiona doterali tenk iz npr Arracourta i onda su odjednom na svim poratilima izbrisali taj deo o Vukovaru.

Igrali smo u Zapresicu bez problema. Sve se moze...

19 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Ненад Стојановић Пурке?

“Батистута Габријеле за тебе је Пурке  Пеле!”

26 minutes ago, renne said:

69810890_2967233633318152_29276446016845

Prejaki gosti od 18h.

22 minutes ago, Host said:

Ne treba mnogo fantazirati da bi se zvezdini navijaci doveli u vezu sa tenkom i Vukovarom. Pre ce biti da su se sami javili u redakciju da se pohvale.

Ili je stoka iz Novosti jednostavno izmislila pricu posto je nije proverila. Da je neko proverio odakle je nabavljen tenk...

Sve bi bilo mnogo jasnije

Edited by Milosh76

@Apollo Creed zasto medju gostima nema barda Zivadinovica :angry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout