Cane Vukic Prebranac Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 2 minutes ago, jorma shparga said: dobro citas !. ako sam dobro shvatio na tenku je natpis grada koji se nalazi u susednoj zemlji a za cije su unistavanje su neki ljudi ( igrom slucaja odavde) osudjeni pred ( kakvim god, ali medjunarodnim) sudom kakvi god bili olosi u UEFI ( a jesu i to nevidjeni) ideja da politike/nacionalizma/rasizma ne sme da bude na i oko terena je ok i s tim moras da se slozis... Ниси добро схватио, али сви су медији пренијели да се ради о тенку из Вуковара. Да ли јесте или није, није ни битно. Зна се шта тенк представља и нема шта да ради покрај спортског објекта, осим ако је ово Пиночеов Чиле.
MiddleClass Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 57 minutes ago, teacher said: koja kategorija ti treba da voziš tenk? Ma kakva kategorija. Mrkela je bio u vojsci tako da se namece kao logicno rjesenje.
Ratamahatta Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 4 hours ago, copkillah said: Mogli su i neki frižider da postave, bilo bi više u duhu na koji se pozivaju https://www.njuz.net/delije-ispred-zvezdinog-stadiona-postavile-belu-tehniku-iz-vukovara/
Baldrick S. Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 5 hours ago, Plajvi said: Referendum™ na Mondu, javno mljelje™: https://prnt.sc/oxyo6u Prolazimo. Lose su vesti i bilo kakve ankete na Mondu. Iz iskustva znam da se internet timpojedine partije ponajvise sastaje na Mondu koji nije cak ni u https sistemu te je vrlo cesto jedan F5 dovoljan da ponovo glasas, sto ne bi smeo da bude slucaj. S obzirom da je Ministar rekao da je ovo u stvari maketa ocekujte da rezultat prevagne na stranu "Super ideja". U svakom slucaju, bolesno.
Bright Billy Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) pricu o vukovaru su izmislili hrvatski portali a tenk je prefarban u crveno-belo. u svakom slucaju glupa ideja al mislim da kazne nece biti... Edited August 27, 2019 by Bright Billy
MiddleClass Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Tenk kupljen na vojnom otpadu u Leskovac (jesam ubo padez?) kao staro gvozdje. A jesmo cigani...
omiljeni Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 7 minutes ago, Bright Billy said: pricu o vukovaru su izmislili hrvatski portali a tenk je prefarban u crveno-belo. u svakom slucaju glupa ideja al mislim da kazne nece biti... aha
assignment Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 A mozemo i reci da je tenk vrsta PVO protiv dronova, da se ne ponovi situacija sa utakmice Srbija-Albanija
hefaca Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Nek nas kazne .. samo da ne dozvole onu decurliju... Nesnosno vristanje...
Milosh76 Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 7 minutes ago, omiljeni said: aha Vuceliceve Novosti kao izvor neke informacije No nije ni bitno... okrenimo se vedrijim temama. Aca Imbecil nece prenositi Zvezdu posto je grobar...
Bright Billy Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 7 minutes ago, omiljeni said: aha sta aha, kad ti odgovara neka informacija onda su i jebene novosti relevantan izvor?
Joe D Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 verovatno je hteo da upita od kad su novosti hrvatski portal
Recommended Posts