Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

Kasno je sad Miloje

• Replies 10.8k
  • Views 780.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

Kakva sprdacina od.penala jbt

a jbg, nije Boaći kriv što mora da pokriva tuđe rupe

ed: koji vam je kurac, penal čist ne mož biti čistiji?

Edited by aram

Da se ne lazemo, penal je pola pola, da su nam svirali ovo u JSL ne bi niko rec rekao.

Just now, Zico said:

Kakva sprdacina od.penala jbt

Nije sprdacina, bio je penal jbg. 

Just now, John Coltrane said:

Mene samo zanima da li bi za nas svirao ovakve penale?!?

Svirao bi, vidis da je danas sve penal, jbs ovakav fudbal.

Mene samo zanima da li bi za nas svirao ovakve penale?!?
Sudio bi VAR je tu nema zajebancije

... Shiit has hit the fan...

Sumnjiv penal.

Ali idemo dalje...

Једва чекам да погледам снимак да гледам гдје су нам лијеви бекови код овог пенала

Cist penal, nasha krivica 

Trebo bi ovaj tomane da metne jedan. 

4 minutes ago, Aleksandar88 said:

Da se ne lazemo, penal je pola pola, da su nam svirali ovo u JSL ne bi niko rec rekao.

Pa ne sviraju vam penale u JSL, zato je  sada šokantno celoj javnosti uključujući i ovaj forum. 

Isto je i sa druge strane brda. Samo šire ruke i kukaju kad izadju u Evropu. Sve to zbog kukavickog suđenja kod kuće. 

Poceo da.navlaci ovaj smrad.

Jbt ulazi Njegos...

Njihov igrac se raskrecio u fazonu Esli Janga i tako isprovocirao kontakt. Penal je 50-50 u najboljem slucaju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout