Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

Znaju li ovi iz Spartaka da je namjesteno? Sto su se rastrcali?!

• Replies 10.8k
  • Views 780.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

9 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Јел ти то фали Харпер па тражиш некога да се прими на твоје фазоне?

sve ok, ako ne kapiraš fazone nemaš uopšte obavezu da učestvuješ. nisam ništa tražio od tebe,  tvoj post sam iskoristio samo kao šlagvort, koga bi najrealnije Miloe poveo u rat, umesto Jovančića

1 minute ago, MiddleClass said:

Znaju li ovi iz Spartaka da je namjesteno? Sto su se rastrcali?!

gomila naših tamo, Denković, Tufegdžić, Damjan Gojkov, hoće da se nametnu

Auuu

2:2

Kakav sut... jbt... 2-2

Borjanov gol.

Los Tomane. Ali kako kombinuju Jevtovic i Vukanovic... :lol:

Ocekivano, mi smo potpuno stali posle datog gola. Nije ova ekipa dovoljno dobra kao pretprosle i delom prosle godine da moze sa 30 % da rutinira linglongance. Ne znam samo odakle pravo ovim polovnjacima da probavaju da otaljaju utakmice u kojima im se pruza sansa i koje su njihov nivo, tu pre svega mislim na drvnu gradju koja nece prismrdeti Evropi i koja treba da odere dupe kad god dobije sansu.

Tomane!

portugalska kobra... 

Evo ga i Tomane

3-2

opasan Tomane. Gajića da registruju za JB, jbg

brat zander skida sa linije... 

Engleski gol!

Ali kako los Zander u kontri. Ima dva igraca desno on daje lijevo i grijesi. Los pregled igre ima.

Evo spasio cist gol sad.

Miloe će da popizdi od ovoliko šansi za Spartak, nema ovde nikog koga bi on stavio umesto jovančića. Ako ne mogu defnazivno na sredini da kontrolišu jedan Spartak u Subotici, kako će JB u Bernu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout